NH Nieuws
NH Nieuws
  • 14 014
  • 54 240 634
  • Lid geworden op 23 apr. 2009
Welkom bij NH Nieuws, de regionale omroep van Noord-Holland!
Abonneer je op ons kanaal voor nieuws, reportages en entertainment uit de provincie!
Tips? Mail ons: [email protected] of Whatsapp ons op 06-30093003.

Video
Stoepkrijten voor de ouderen: "Als ik deze kindertjes zie, mis ik mijn familie heel erg"
Stoepkrijten voor de ouderen: "Als ik deze kindertjes zie, mis ik mijn familie heel erg"
2 dagen geleden
Om ouderen een beetje op te vrolijken in deze quarantaine-periode heeft 'Stichting Ontmoet Elkaar in Haarlem Oost' bedacht om voor de deur van de aanleunwoningen met een groep kinderen te gaan krijten. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Clown Dombo bezorgt jarigen in coronatijd gratis een leuke dag
Clown Dombo bezorgt jarigen in coronatijd gratis een leuke dag
2 dagen geleden
"We gaan nu langs bij Ruud, hij heeft het syndroom van Down," vertelt clown Rob van Wolferen als hij zich voorbereidt op zijn volgende klus. Toen de coronacrisis losbarstte, vielen al zijn klussen in het water. Hij besloot daarom om gratis op pad te gaan: "Mijn agenda is inmiddels al helemaal vol. De komende twee weken ben ik elke dag al ingeboekt." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE: Persconferentie coronacrisis premier Rutte
LIVE: Persconferentie coronacrisis premier Rutte
2 dagen geleden
Persconferentie van premier Rutte met updates over de coronacrisis. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Bij deze ijsbaan kan je een coronatest doen in je auto
Bij deze ijsbaan kan je een coronatest doen in je auto
3 dagen geleden
Bij ijsbaan De Meent in Alkmaar is vandaag begonnen met het testen van zorgmedewerkers op het coronavirus. De GGD Hollands Noorden heeft een speciale drive-thru gemaakt zodat in een korte tijd zoveel mogelijk mensen getest kunnen worden. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Zo bouw je je logeerkamer om tot squashbaan
Zo bouw je je logeerkamer om tot squashbaan
3 dagen geleden
Ook fanatieke sporters zijn door de coronacrisis nog weken aan huis gekluisterd. Sander en Laurie uit Amsterdam Oud-West hebben geen zin om nog weken te wachten voor ze weer de hort op kunnen. De squashers bouwden hun logeerkamer op twee hoog om tot heuse squashbaan. Video via AT5 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Ziekenhuis geeft een uniek inkijkje op de intensive care
Ziekenhuis geeft een uniek inkijkje op de intensive care
3 dagen geleden
Voor naasten van coronapatiënten op de intensive care is het een continu wachten op informatie uit het ziekenhuis. Hoe wrang ook, zelf kunnen ze natuurlijk niet de afdeling bezoeken waar hun geliefde ligt. Om de situatie iets te verduidelijken, deelde het Tergooi ziekenhuis in Hilversum een video om meer inzicht te geven. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Amsterdammers zingen  'Three Little Birds' in coronacrisis
Amsterdammers zingen 'Three Little Birds' in coronacrisis
4 dagen geleden
In Amsterdam werd zondagavond rond 19.00 uur het lied 'Three Little Birds' van Bob Marley gezongen. AT5 zond het nummer live uit en kreeg bovendien veel filmpjes binnen van Amsterdammers die luidkeels aan het meezingen waren. Bekijk hier een compilatie van alle beelden. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Nummer 26! Ouderen spelen bingo vanaf het balkon
Nummer 26! Ouderen spelen bingo vanaf het balkon
4 dagen geleden
De bewoners van wooncentrum Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude konden zaterdag eindelijk weer eens bingo spelen. Organisator Tim Bruin zorgt er met een heuse buitenbingo voor dat bewoners vanaf hun eigen balkon mee kunnen doen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Verslaafden omzeilen camera en doorbreken quarantaine in Zaans park
Verslaafden omzeilen camera en doorbreken quarantaine in Zaans park
6 dagen geleden
De politie heeft ze herhaaldelijk aangesproken, fikse boetes uitgedeeld en er is zelfs cameratoezicht geregeld voor de vaste hangplek van een groep verslaafden en daklozen in het Burgemeester in 't Veld-park in Zaandam. Maar zonder resultaat: de verslaafden blijven rondhangen, ondanks de coronaquarantaine. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Texelaars vrezen toeristenstroom: burgemeester wil eiland niet op slot
Texelaars vrezen toeristenstroom: burgemeester wil eiland niet op slot
6 dagen geleden
Texelaars maken zich zorgen dat toeristen met mooi weer naar het eiland komen. Ze vragen om ingrijpen van de burgemeester. "Onze ziekenzorg is niet berekend op zo veel mensen en het kan echt uit de hand lopen als het coronavirus om zich heen grijpt. Er zijn hier ook veel kwetsbare ouderen op het eiland." Texel op slot met Pasen, goed idee? 🤔 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona #texel
Bier uit café gebruikt voor handgel tegen corona
Bier uit café gebruikt voor handgel tegen corona
6 dagen geleden
Nu er in café De Twee Zwaantjes geen bier getapt kan worden, krijgt het goudgele drankje een ander doel. "We halen de alcohol eruit en maken er handgel van." Jossie Dans, eigenaar van het café, geeft toe dat hij 'er liever op had gedronken met een paar vrienden'. "Maar het is niet anders, we moeten even doorbijten met z'n allen." Hij is daarom blij dat het bier nu naar een goed doel gaat. "Anders gaat het bederven allemaal. Weggooien moet je niet doen in deze tijden", vindt Dans. "En ze maken er iets heel nuttigs van!" Video via AT5 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
IC-arts Amsterdam UMC over coronacrisis
IC-arts Amsterdam UMC over coronacrisis
6 dagen geleden
In de locatie VUmc aan de De Boelelaan in Amsterdam liggen op dit moment ruim dertig coranapatiënten op de Intensive Care. Vanuit alle afdelingen wordt er bijgesprongen. "We zetten er maximaal de schouders onder." Video via AT5 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Coronanieuws uit Noord-Holland
Coronanieuws uit Noord-Holland
6 dagen geleden
Kijk mee naar het coronajournaal met het laatste nieuws over de coronacrisis in Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Zorgt corona voor verandering op de Amsterdamse woningmarkt?
Zorgt corona voor verandering op de Amsterdamse woningmarkt?
6 dagen geleden
Wat doet de coronacrisis met de Amsterdamse huizenmarkt? Makelaars zeggen dat de huizenprijzen niet omlaag hoeven, maar het is de vraag hoe lang dat zo blijft. En mocht het over een aantal maanden veranderen, dan is dat misschien niet voor iedereen slecht nieuws. Video via AT5 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Op berenjacht in de buurt tijdens de coronacrisis
Op berenjacht in de buurt tijdens de coronacrisis
7 dagen geleden
In heel Nederland speuren kinderen koortsachtig naar beren. Ook in Amstelveen wordt er massaal gehoor gegeven aan de oproep om beren achter het raam te plaatsen. Voor de kinderen is het een aangename afwisseling en een goede reden om even naar buiten te gaan. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Coronanieuws uit Noord-Holland
Coronanieuws uit Noord-Holland
7 dagen geleden
Kijk mee naar het coronajournaal met het laatste nieuws over de coronacrisis in Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Helikopterlanding parkeerplaats bij Alkmaars ziekenhuis geslaagd
Helikopterlanding parkeerplaats bij Alkmaars ziekenhuis geslaagd
7 dagen geleden
De eerste helikopterlanding op het parkeerterrein van het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar is geslaagd. Vanmiddag werd daar de eerste patiënt via de lucht afgeleverd, waardoor er minder druk is op de ambulancedienst. Parkeerplaats P5, achter het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar, is de komende tijd niet beschikbaar voor auto's. Het terrein is afgezet met hekken en er zijn bomen gesnoeid, zodat helikopters veilig kunnen landen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Supermarkteigenaar Zjian deelt gratis groente en fruit uit
Supermarkteigenaar Zjian deelt gratis groente en fruit uit
7 dagen geleden
Supermarkt Darya Market wil mensen die moeite hebben om rond te komen een steuntje in de rug geven. Daarom hebben ze een flinke voorraad groente en fruit uitgestald, om gratis mee te nemen voor iedereen die het nodig heeft: "Het ligt gewoon voor de deur,” zegt Zjian Kader, die met haar gezin de winkel runt. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Coronanieuws uit Noord-Holland
Coronanieuws uit Noord-Holland
8 dagen geleden
Kijk mee naar het coronajournaal met het laatste nieuws over de coronacrisis in Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Milou (18) kan niet werken door corona, helpt mee bij de voedselbank
Milou (18) kan niet werken door corona, helpt mee bij de voedselbank
9 dagen geleden
18-jarige Milou van Meulen uit Oostwoud moest, vanwege het corona, van het een op andere moment stoppen met haar baan in de horeca. Ze zat even in een dip, maar kwam al snel tot het besluit om vrijwillig te gaan helpen bij de voedselbank West-Friesland. De voedselbank West-Friesland is maar al te blij met Milou als nieuwe aanwas. Het bestuur van de voedselbank heeft namelijk oudere vrijwilligers moeten vragen om zoveel mogelijk thuis te blijven vanwege de coronamaatregelen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Koeien van stal gaan dansend de wei in 🐄
Koeien van stal gaan dansend de wei in 🐄
8 dagen geleden
Het is elk voorjaar weer een lust om naar te kijken: koeien die de hele winter op stal hebben gestaan, mogen eindelijk weer de wei in. Zo ook de koeien van boer John en Anita uit Winkel. Check hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Persconferentie kabinet over coronamaatregelen
Persconferentie kabinet over coronamaatregelen
9 dagen geleden
Om 19.00 uur begint een persconferentie waarin het kabinet bekend maakt hoe de maatregelen tegen het coronavirus er na 6 april gaan uitzien. Check hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Ziekenhuispersoneel krijgt psychologische hulp bij Amsterdam UMC
Ziekenhuispersoneel krijgt psychologische hulp bij Amsterdam UMC
9 dagen geleden
Nu de ziekenhuizen in de stad vol beginnen te lopen met coronapatiënten, wordt de druk op het zorgpersoneel groter en groter. In het Amsterdam UMC krijgen artsen en verpleegkundigen sinds deze week iedere dag psychologische hulp om de crisis aan te kunnen. 'Het was een heel zware week', zegt Caroline de Ridder, hoofdverpleegkundige op de Intensive Care (IC) van het Amsterdam UMC. 'Er zat geen vrije dag bij, bijna geen vrije uren, je maakt ook in het weekend hele lange dagen. Het gaat de hele dag door. Het is menens, nog meer menens dan vorige week.' (Video via AT5) Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Handhaving: bekeuring van €400,- als je geen 1,5M afstand houdt
Handhaving: bekeuring van €400,- als je geen 1,5M afstand houdt
10 dagen geleden
Zou u misschien wat verder uit elkaar willen gaan staan?", vraagt handhaver Amina vriendelijk aan twee mannen op de Haarlemse Botermarkt. Vanaf nu mag ze boetes van vierhonderd euro per persoon uitdelen aan mensen die het niet zo nauw nemen met 'de coronaregels'. "Dat zijn vervelende bedragen, maar de regels zijn er niet voor niets." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Coronajournaal van Noord-Holland
Coronajournaal van Noord-Holland
10 dagen geleden
Check hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Actie voor Ecomare door geldtekort coronacrisis
Actie voor Ecomare door geldtekort coronacrisis
10 dagen geleden
Geldtekort dreigt voor Ecomare op Texel. Er zijn vrijwel geen inkomsten nu de zeedierenopvang is gesloten door de coronamaatregelen. Maar de thuisblijvers kunnen evengoed een handje helpen... namelijk met een 'emmertje vis'. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Chef-kok Antoine Hermans bezorgt gratis soep bij zieken en eenzamen
Chef-kok Antoine Hermans bezorgt gratis soep bij zieken en eenzamen
10 dagen geleden
Normaal verzorgt hij de catering voor dinershows, bruiloften en tuinfeesten. Nu rijdt de Bussumse chef-kok Antoine Hermans met soep langs de deuren om de zieken en eenzamen van een gratis soepje te voorzien. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Volkszanger Mick Harren zingt demente ouderen toe
Volkszanger Mick Harren zingt demente ouderen toe
13 dagen geleden
Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Addy (89) naait mondkapjes: "Ik heb er al zestig gemaakt"
Addy (89) naait mondkapjes: "Ik heb er al zestig gemaakt"
13 dagen geleden
Nog steeds is er grote behoefte aan mondkapjes. De 89-jarige Addy Ackers uit Naarden besloot zelf de handen uit de mouwen te steken en de kapjes te gaan naaien. Inmiddels lopen al tientallen mensen rond met haar creaties. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Texelse fotograaf brengt troostbeelden voor de thuisblijvers
Texelse fotograaf brengt troostbeelden voor de thuisblijvers
13 dagen geleden
Veel vakantiegangers gaan niet meer naar Texel omdat ze thuis moeten blijven en omdat de burgemeester van het eiland het afraadt om te komen. Maar het eiland bloeit op in deze prachtige lentedagen. Voor de thuisblijvers levert de Texelse fotograaf Justin Sinner filmbeelden en foto's van Texel in de lente als troost. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Coronajournaal van Noord-Holland
Coronajournaal van Noord-Holland
13 dagen geleden
Check hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Autistische Laura komt voor even thuiswonen
Autistische Laura komt voor even thuiswonen
14 dagen geleden
De verscherpte maatregelen rond het coronavirus hebben nu ook hun weerslag op de gehandicaptenzorg. Instellingen als woongroepen voor mensen met een beperking mogen helemaal geen bezoek meer ontvangen indien dat niet dingend noodzakelijk is. Veel ouders kiezen er daarom voor hun kinderen de komende tijd thuis te laten wonen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
14 dagen geleden
Check hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Thuis sporten voor echt iedereen
Thuis sporten voor echt iedereen
15 dagen geleden
Met een telefoon, wat licht en extra geluid verzorgt sportschool Burning Heart tijdens de coronacrisis 16 sportlessen per week. Via sociale media zenden ze live uit mét een gebarentolk. "Er zijn zo veel mensen die nu thuiszitten. En of je doof bent of niet, we willen gewoon iets aanbieden voor iedereen", vertelt Daphne de Jong, eigenaar van de sportschool. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Eenzame verjaardagen en geen feestjes door coronavirus
Eenzame verjaardagen en geen feestjes door coronavirus
15 dagen geleden
Wie binnenkort jarig is, gaat een eenzaam feestje tegemoet. Door het coronavirus is het niet verstandig om meer dan drie gasten uit te nodigen. En dat is ook te merken in de feestbranche. Zo worden er bij bakkerij Beerse in Sint Pancras geen grote taarten meer besteld en is Maskerade kledingverhuur in Heerhugowaard gesloten. "Ik kan niet wachten tot dit weer voorbij is", aldus eigenaresse Daniëlle van der Molen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
15 dagen geleden
Check hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Wiskundeleraar geeft les met drie kinderen om hem heen
Wiskundeleraar geeft les met drie kinderen om hem heen
15 dagen geleden
Een week thuisonderwijs maakt leerlingen en leraren creatief. Zo ook docent wiskunde Bas van der Meij van het Vechtstede College in Weesp. Hij geeft les vanuit huis en omdat zijn drie kleine kinderen ook thuis zijn, doen die ook mee. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Daklozen en minderbedeelden zoeken hun weg door de coronacrisis
Daklozen en minderbedeelden zoeken hun weg door de coronacrisis
15 dagen geleden
Bij Stem in de Stad kunnen Haarlemse daklozen en minderbedeelden deze dagen hun eten aan de deur afhalen. Vóór de coronacrisis werd daar door een kok gekookt en kon de maaltijd binnen opgegeten worden. Dat is voorlopig niet meer aan de orde. Stoelen en tafels zijn weg, vrijwilligers lopen met mondkapjes en plastic handschoenen rond. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
16 dagen geleden
Check hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Lammetjes de wei in: "Dat alles gezond naar buiten gaat, is super!"
Lammetjes de wei in: "Dat alles gezond naar buiten gaat, is super!"
16 dagen geleden
Door het nieuws rondom het coronavirus vergeten we bijna dat het alweer lente is. En dat is te zien bij de stal van schaapsherder Marijke Dirkson in Egmond aan den Hoef. Daar lopen zo'n duizend lammetjes rond. Een deel mocht vandaag voor het eerst de wei in om te genieten van het lentezonnetje. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
In quarantaine in een studentencampus
In quarantaine in een studentencampus
17 dagen geleden
Normaal gesproken woont Jasmyn met dertien huisgenootjes op de derde verdieping van een van de Amstelveense studentenflats. Een paar studenten zijn naar huis gegaan, waardoor de verdieping van Jasmyn nu bewoond wordt door acht studenten. Om de tijd te doden organiseert de studievereniging van Jasmyn een hoop activiteiten, zoals ochtendgymnastie of een flatdisco. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE: Persconferentie na crisisberaad kabinet over coronavirus
LIVE: Persconferentie na crisisberaad kabinet over coronavirus
17 dagen geleden
De ministeriële crisiscommissie van het kabinet is wederom bij elkaar gekomen om te praten over de maatregelen die de verspreiding van het coronavirus moeten voorkomen. Na afloop is er een persconferentie, die naar verwachting ongeveer om 19.00 uur begint. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Tim en Britt trainen hun taekwondo even vanuit huis
Tim en Britt trainen hun taekwondo even vanuit huis
18 dagen geleden
Geen werk, geen visite, geen boodschappen doen en misschien wel het lastigste: geen taekwondo. Tim en Britt van woonvoorziening De Kwakel hebben het moeilijk met de situatie die is ontstaan door de corona-crisis. Gelukkig wist hun taekwondo-docent ze op te vrolijken. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Longpatiënt Lieke snapt niets van drukte op straat: "Blijf binnen"
Longpatiënt Lieke snapt niets van drukte op straat: "Blijf binnen"
18 dagen geleden
Lieke Loermans uit Amsterdam West zit al ruim een week in complete thuisisolatie. Ze mist een deel van haar long, waardoor een besmetting met het coronavirus voor haar heel gevaarlijk kan zijn. Het steekt haar dat sommige mensen de gestelde maatregelen niet of slecht naleven. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Volle stranden ondanks coronacrisis: waarschuwingsborden op boulevards
Volle stranden ondanks coronacrisis: waarschuwingsborden op boulevards
19 dagen geleden
Het is eindelijk een mooie zaterdag, bijna lente-achtig en daarom is het strand van Zandvoort ondanks de coronacrisis vandaag een populaire bestemming. En daar is niet iedereen blij mee. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Mevrouw Heijnis wordt 100: surpriseparty op afstand
Mevrouw Heijnis wordt 100: surpriseparty op afstand
19 dagen geleden
Ze had zich haar honderdste verjaardag zeker anders voorgesteld, maar door de coronacrisis moest ze er maar het beste van maken. Mevrouw Heijnis uit Weesp werd vandaag honderd jaar, maar sinds deze week is het verzorgingshuis op slot en mag er zelfs helemaal niemand op bezoek komen. De familie verzon een list. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
LIVE: Coronajournaal van Noord-Holland
19 dagen geleden
Kijk hier het laatste coronanieuws uit Noord-Holland Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Centraal Corona Centrum geopend
Centraal Corona Centrum geopend
19 dagen geleden
De deuren van het Centraal Corona Centrum voor de deur van het Ter Gooi ziekenhuis in Blaricum zijn geopend. "Het wordt geen gezellige boel. De ontvangst zal gebeuren door mensen in pakken", aldus huisarts Rene Batenburg. In principe zullen deze dagen nog gebruikt worden om proef te draaien. Vanaf maandag gaan de dagdiensten van de huisartsen draaien in het Centraal Corona Centrum (CCC). Voor patiënten waarvan het vermoeden bestaat dat ze het coronavirus hebben is het CCC opgebouwd. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Zingende dokter brengt serenade aan bewoners Naarder zorgcentrum
Zingende dokter brengt serenade aan bewoners Naarder zorgcentrum
19 dagen geleden
De bewoners van het Naarder zorgcentrum Naarderheem krijgen vanmiddag een flink steuntje in de rug in deze tijden van coronacrisis. Om het binnen zitten wat aangenamer te maken, bracht zanger Jesse van Rooijen, de zingende dokter, ze vanmiddag een serenade. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
LIVE: Koning Willem Alexander spreekt Nederlanders toe over coronacrisis
LIVE: Koning Willem Alexander spreekt Nederlanders toe over coronacrisis
20 dagen geleden
Koning Willem Alexander spreekt vanavond het land toe over de coronacrisis die het openbare leven voor een groot deel stil heeft gelegd. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
3JS schrijven coronalied: "Het zal nooit meer zo onzeker zijn"
3JS schrijven coronalied: "Het zal nooit meer zo onzeker zijn"
20 dagen geleden
"We zijn bezig met een nieuw album, onze meest positieve plaat ooit. Maar deze tijd leent zich beter om bluesnummers te schrijven", verzucht Jaap Kwakman, één van de 3JS, als NH Nieuws ze in hun studio in Volendam spreekt over hun coronalied. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Hoofdverpleegkundige over coronacrisis op de intensive care
Hoofdverpleegkundige over coronacrisis op de intensive care
20 dagen geleden
"Ik denk dat heel veel mensen de ernst van de situatie nog niet door hebben." Dat zegt Caroline de Ridder, hoofdverpleegkundige op de intensive care in het Amsterdam UMC. Ze maakt zich op voor een enorme toeloop van patiënten. Verhaal via AT5. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
LIVE: Nieuwe persconferentie van de regering over de coronacrisis
LIVE: Nieuwe persconferentie van de regering over de coronacrisis
21 dag geleden
Kijk live mee naar de persconferentie over de coronacrisis. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Michaels vader werd doodgeschoten bij de tramaanslag: "haast niet in woorden te vatten"
Michaels vader werd doodgeschoten bij de tramaanslag: "haast niet in woorden te vatten"
21 dag geleden
Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Tekort dreigt voor voedselbank door hamsterwoede coronavirus
Tekort dreigt voor voedselbank door hamsterwoede coronavirus
21 dag geleden
Ze kunnen het nog wel even uitzingen bij de voedselbank in Broek op Langedijk. Maar de voorraden beginnen langzamerhand op te raken. Doordat het distributiecentrum in Amsterdam gesloten is, is de voedselbank in Broek op Langedijk aangewezen op lokale leveranciers. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Erehaag in plaats van massale uitvaart door coronavirus
Erehaag in plaats van massale uitvaart door coronavirus
22 dagen geleden
Bettina van de Reep was geliefd in Egmond aan Zee. Ze was het gezicht van de supermarkt in het dorp, waar ze jarenlang werkte. Vorige week overleed ze aan een slopende ziekte. Als gevolg van de coronacrisis konden vandaag niet meer dan 30 naasten bij haar uitvaart zijn. Honderden mensen namen daarom op een bijzondere manier afscheid. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
LIVE: Coronanieuws uit Noord-Holland
LIVE: Coronanieuws uit Noord-Holland
22 dagen geleden
Kijk live mee naar het laatste coronanieuws uit Noord-Holland. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Juf Nina verruilt klaslokaal voor camera door corona-quarantaine
Juf Nina verruilt klaslokaal voor camera door corona-quarantaine
22 dagen geleden
Het nieuws dat leerlingen niet meer naar school mogen komen, kwam hard aan bij Nina van den Hurk-Berends. Normaal gesproken is ze juf bij de Voorzaan en besloot met het maken van video's gelijk in actie te komen. “We staan voor een grote klus, het onderwijs. Het is niet het niveau wat het moet hebben, maar hoe gaan we dat deze drie weken met elkaar oplossen?”, vertelt Nina. Bij het maken van de eerste video voelde ze zich niet meteen comfortabel, maar ziet het als een noodzaak: "Je voelt de noodzaak, de kleuters hebben me nodig." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona #onderwijs
Verpleegkundige ontroerd door applaus voor coronazorg
Verpleegkundige ontroerd door applaus voor coronazorg
23 dagen geleden
Klokslag 20.00 uur barstte het applaus los. Verpleegkundige Karin was nog hard aan het werk in het Tergooi ziekenhuis. "We hebben het raam open gegooid en hard meegeklapt. Het is fijn dat ons harde werk gezien wordt." In heel Nederland gingen om 20.00 uur de ramen en balkondeuren open. Zo ook bij de flats die naast het Tergooi ziekenhuis in Hilversum liggen. "Het was supergaaf", vertelt Max Wijsman vanaf zijn balkon. "Ik hoorde van links en van rechts het applaus en gejuich. Heel bijzonder." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Kippenvel: Noord-Holland klapt massaal voor zorgverleners
Kippenvel: Noord-Holland klapt massaal voor zorgverleners
23 dagen geleden
De provincie is tijdens een stroomversnelling, door het coronavirus tot stilstand gekomen. Mensen in de zorg werken zich een slag in de rondte en op internet werd massaal de oproep gedaan om dinsdagavond om 20.00 uur minutenlang te laten applaudisseren voor alle zorgverleners die het virus eronder proberen te krijgen Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
LIVE: Coronanieuws uit Noord-Holland
LIVE: Coronanieuws uit Noord-Holland
23 dagen geleden
Kijk hier live mee naar de persconferentie over de coronacrisis. Rond 18.40 uur presenteren de ministers Hoekstra (Financiën), Wiebes (Economische Zaken) en Koolmees (Sociale Zaken) een noodpakket met economische maatregelen voor bedrijven en zzp'ers. De maatregelen moeten hen helpen door de coronacrisis te komen Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
Prostitutie hard geraakt door coronavirus
Prostitutie hard geraakt door coronavirus
23 dagen geleden
Door de maatregelen rondom het coronavirus is ook het Alkmaarse prostitutiestraatje de Achterdam platgelegd. Volgens exploitant Kees van Ojen zijn de buitenlandse dames naar huis. "Je kan in deze tijd beter bij je familie zijn." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona #alkmaar
Karin zorgt voor tulpen bij zorgmedewerkers zorg met doneeractie
Karin zorgt voor tulpen bij zorgmedewerkers zorg met doneeractie
23 dagen geleden
Om zorgverleners een hart onder de riem te steken, bedacht Karin Wildöer de actie Tulpen voor Toppers. Met Tulpen voor Toppers wil Karin ervoor zorgen dat zo'n bosje straks op tafel staat bij een 'zorgtopper'. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #corona
LIVE: Toespraak premier Rutte over coronacrisis
LIVE: Toespraak premier Rutte over coronacrisis
24 dagen geleden
Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Fleur (10) knokt al jaren tegen de zieke van lyme, wordt niet geloofd
Fleur (10) knokt al jaren tegen de zieke van lyme, wordt niet geloofd
24 dagen geleden
Als vorig jaar de diagnose Lyme bij haar dochter Fleur wordt vastgesteld, glijdt er een last van de schouders van moeder Katinka de Jong-Laan. Sinds 2015 worstelt Fleur (10) met de ziekte. "Zorginstanties geloofden mij niet en we kregen alleen maar weerstand, ze dachten dat ik de ziekte van mijn dochter verzon." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Wiet hamsteren bij de coffeeshops door coronavirus
Wiet hamsteren bij de coffeeshops door coronavirus
25 dagen geleden
Een rij van tientallen meters vandaag voor één van de coffeeshops in Hilversum. Zo vlak voor de sluiting van drie weken willen klanten nog snel een voorraad inslaan. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #Corona
Quarantainelocatie voor ouderen, daklozen en toeristen
Quarantainelocatie voor ouderen, daklozen en toeristen
27 dagen geleden
Voor mensen die het coronavirus onder de leden hebben en niet thuis uit kunnen zieken, heeft de GGD Hollands Noorden een speciale quarantainelocatie ingericht. Hier kunnen bijvoorbeeld ouderen uit een verzorgingshuis, reizigers die zijn teruggekeerd uit besmet gebied, maar ook dak- en thuislozen opgevangen worden. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Bezoeker gesloten Bazaar Beverwijk wist niets van coronavirus
Bezoeker gesloten Bazaar Beverwijk wist niets van coronavirus
26 dagen geleden
Deze man uit Heiloo heeft de afgelopen weken andere dingen aan zijn hoofd gehad en is niet op de hoogte van het coronavirus. "Nee, ik ben verrast. Ik zag wel dat het drukker was dan normaal bij de dokter, maar echt: ik wist van niks." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Claire en Jeroen starten podcast voor bewustzijn psychische stoornissen
Claire en Jeroen starten podcast voor bewustzijn psychische stoornissen
29 dagen geleden
Claire de Groot en Jeroen Sturing uit Bussum hebben sinds juni 2019 een relatie. Claire worstelt met een aantal psychische stoornissen die haar leven soms flink bemoeilijken. Om meer bewustzijn te kweken en zélf beter te leren omgaan met de stoornissen maken zij samen een podcast. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Amsterdamse apotheken verkopen stofmaskers Gamma als medische mondkapjes
Amsterdamse apotheken verkopen stofmaskers Gamma als medische mondkapjes
28 dagen geleden
Twee apotheken in het centrum van Amsterdam verkopen simpele stofmaskers van bouwmarkt Gamma als medische mondkapjes. Voor de maskers wordt ook nog eens de hoofdprijs gevraagd. Zo kost bij een van de apotheken een enkel stofmasker 15 euro, terwijl de Gamma zelf 5,49 euro per drie stuks rekent. Verhaal via AT5 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #CORONA #AMSTERDAM
Coffeeshop weert coronapatiënten met infraroodscan
Coffeeshop weert coronapatiënten met infraroodscan
27 dagen geleden
Een coffeeshop in Amsterdam heeft een manier gevonden om te voorkomen dat bezoekers die mogelijk besmet zijn met het coronavirus naar binnen komen. Bij de ingang van de zaak staat een infraroodscanner. Het scant mensen op koorts en verhogingen', vertelt een medewerker van de zaak. 'En dan worden ze ook geweigerd.' Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Het slechtste vrouwenteam van Nederland zit er er niet mee
Het slechtste vrouwenteam van Nederland zit er er niet mee
28 dagen geleden
WV-HEDW Dames 2 heeft tot nu toe vier doelpunten gescoord en 192 doelpunten tegen. Volgens de KNVB is dit het slechtste vrouwenteam van Nederland. Maar daar zitten de dames niet mee. Komend weekend een nieuwe kans. 💪 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE:  Persconferentie premier Rutte over crisisberaad corona
LIVE: Persconferentie premier Rutte over crisisberaad corona
28 dagen geleden
Nederlandse ministers zijn sinds 13.00 uur in crisisberaad geweest over het coronavirus. Premier Rutte geeft in een live persconferentie toelichting hierover. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
LIVE: Corona op Schiphol
LIVE: Corona op Schiphol
28 dagen geleden
Het coronavirus heeft grote gevolgen voor Schiphol, onder andere door het inreisverbod van de Verenigde Staten. Luchtvaartverslaggever Doron Sajet spreekt met Joost van Doesburg, campagneleider Schiphol van vakbond FNV. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #CORONA #SCHIPHOL
Hatsjoe! Hoe gaan reizigers op Schiphol met Corona om?
Hatsjoe! Hoe gaan reizigers op Schiphol met Corona om?
29 dagen geleden
Steeds meer landen kiezen voor strenge maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, bijvoorbeeld door reizigers te weren of in quarantaine te plaatsen. Dit soort maatregelen zijn in Nederland nog niet aan de orde en op Schiphol is iedereen nog welkom. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Doodsbedreigingen en verdwenen geld: organisator over afgeblazen darttoernooi
Doodsbedreigingen en verdwenen geld: organisator over afgeblazen darttoernooi
29 dagen geleden
Het United International Open Darts had een toernooi moeten worden met internationale topdarters, maar eindigde in een drama. Een week voor de start van het evenement werd het evenement afgelast. Inmiddels is de organisatie failliet verklaard met veel gedupeerden als gevolg. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Rob testte positief op corona en zit in quarantaine
Rob testte positief op corona en zit in quarantaine
29 dagen geleden
Rob van den Hove uit Zuiderwoude raakte tijdens zijn vakantie in Noord-Italië besmet met het coronavirus. Hij zit daarom verplicht in quarantaine in zijn woning. De buurt is erg met zijn lot begaan, maar zelfs zij ervaren de consequenties van Robs besmetting. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Carlo krijgt doodsbedreigingen na afgelast darttoernooi
Carlo krijgt doodsbedreigingen na afgelast darttoernooi
Maand geleden
Carlo en zijn familie krijgen bizarre doodsbedreigingen nadat darttoernooi United International Open Darts is afgelast. Gedupeerden willen hun geld terug en komen verhaal halen, maar Carlo heeft helemaal niets met het toernooi te maken. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Dylan voetbalt met een verlamming in G-team | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Dylan voetbalt met een verlamming in G-team | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Maand geleden
In de serie Tikken, tikken, tikken volgen we de spelers van team G2 van KDO de Kwakel. G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. We zien wat voor grote rol voetbal speelt in het leven van Stijn, Bronwin, Luke, Rody en Dylan. En hoe belangrijk het is dat de teamleden de sport ook actief kunnen beoefenen. Dylan woont met zijn ouders, oudste broer en de honden in De Kwakel. Hij is als baby aan één arm verlamd geraakt, omdat hij tijdens de geboorte vast kwam te zitten door te brede schouders. Maar na deze ellendige start van zijn leven, heeft de aanvaller van de G2 van voetbalvereniging KDO de weg omhoog ingeslagen, tot grote trots van zijn familieleden. Dylan staat centraal in deel 5 van de mini-serie Tikken Tikken Tikken. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Boer Henk aan buis gekluisterd voor nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw
Boer Henk aan buis gekluisterd voor nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw
Maand geleden
Het nieuwe Boer Zoekt Vrouw-seizoen is net gestart, en is met de ruim 3 miljoen kijkers de eerste aflevering nog altijd even populair. Oud deelnemer boer Henk en zijn liefde Fiona leerden elkaar in 2012 via het programma kennen, en ze zitten nog altijd voor de buis gekluisterd. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Rutte zelf de fout in na oproep geen handen te schudden
Rutte zelf de fout in na oproep geen handen te schudden
Maand geleden
Minister-president Mark Rutte roept op om in Nederland geen handen meer te schudden, om zo het coronavirus tegen te gaan. De minister-president ging al snel zelf de fout in, wat aan het einde van de persconferentie tot enige hilariteit leidde. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Autistische Luke is geobsedeerd door voetbal | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Autistische Luke is geobsedeerd door voetbal | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Maand geleden
"Die jongen ís gewoon voetbal, dat zie je. Hij straalt een en al voetbal uit." Aan het woord is coach Inge van de G2 van KDO in De Kwakel. Ze heeft het over Luke, aanvaller in haar team. Luke heeft een autistische stoornis en een licht verstandelijke beperking. Hij staat centraal in deel 4 van de mini-serie Tikken tikken tikken. In de serie Tikken tikken tikken volgen we de spelers van team G2 van KDO de Kwakel. G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. We zien wat voor grote rol voetbal speelt in het leven van Stijn, Bronwin, Luke, Rody en Dylan. En hoe belangrijk het is dat de teamleden de sport ook actief kunnen beoefenen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Verdriet om het naderend einde van een bijzondere sportschool
Verdriet om het naderend einde van een bijzondere sportschool
Maand geleden
Een bijzondere buurtsportschool in de Haarlemse Slachthuisbuurt moet per 1 april de deuren sluiten. Het oude garagepand wordt winkelruimte. Maar juist hier komen veel oudere buurtgenoten om hun gezondheid én hun sociale leven op peil te houden. "Ze willen hebben dat we in beweging blijven, maar ze doeken alles op." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Rody leeft voor voetbal, Hazes en zijn huisdieren | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Rody leeft voor voetbal, Hazes en zijn huisdieren | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Maand geleden
Rody is de keeper van de G2 van voetbalvereniging KDO in De Kwakel. Hij is 'gigantisch' fan van André Hazes en hij houdt van dieren. Zijn katten en zijn hond hebben hun eigen kamer. Daarom slaapt hij zelf boven, in zijn 'Ajax-kamer'. Rody staat centraal in deel 3 van de mini-serie Tikken Tikken Tikken. In de serie Tikken, tikken, tikken volgen we de spelers van team G2 van KDO de Kwakel. G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. We zien wat voor grote rol voetbal speelt in het leven van Stijn, Bronwin, Luke, Rody en Dylan. En hoe belangrijk het is dat de teamleden de sport ook actief kunnen beoefenen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Defensie oefent met helikopter op Fort Pampus
Defensie oefent met helikopter op Fort Pampus
Maand geleden
Fort Pampus in het IJmeer is sinds gisteren het toneel van een oefening van defensie. Zo'n dertig militairen voeren er allerlei bouwwerkzaamheden uit. Een deel van de benodigde materialen werd vanochtend door een helikopter gebracht. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Bronwin is verdedigende rots in de branding bij G-team | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Bronwin is verdedigende rots in de branding bij G-team | TIKKEN TIKKEN TIKKEN
Maand geleden
Bronwin heeft een verstandelijke beperking en is verdediger in de G2 van voetbalvereniging KDO in De Kwakel. In haar huis is goed te zien dat het in haar leven draait om voetbal. Niet geheel toevallig misschien werkt haar vriend bij haar andere grote liefde: Ajax. "Grasmaaien, lijnen trekken, dingen klaarzetten voor spelers", legt ze uit. Bronwin staat centraal in deel 2 van de mini-serie Tikken Tikken Tikken. In de serie Tikken, tikken, tikken volgen we de spelers van team G2 van KDO de Kwakel. G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. We zien wat voor grote rol voetbal speelt in het leven van Stijn, Bronwin, Luke, Rody en Dylan. En hoe belangrijk het is dat de teamleden de sport ook actief kunnen beoefenen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Zo speurt Amsterdam naar illegale huurders
Zo speurt Amsterdam naar illegale huurders
Maand geleden
In de stad staan meer dan 184 duizend corporatiewoningen. Iedere dag controleert een team van de gemeente en de corporaties op illegale praktijken. Informatie van buren of overheidsinstanties kan leiden tot een bezoekje van het fraudeteam. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Stijn schittert als scorende spits in G-team | TIKKEN, TIKKEN, TIKKEN
Stijn schittert als scorende spits in G-team | TIKKEN, TIKKEN, TIKKEN
Maand geleden
Stijn werd 23 jaar geleden geboren met een downsyndroom. Zijn ouders wisten dat al tijdens de zwangerschap en besloten dat hij welkom was. "Dat was geen twijfel", vertelt zijn moeder. "Het leven is heel anders, je komt in een wereld die je van tevoren niet hebt bedacht." Nu schittert Stijn als scorende spits in team G2 van KDO. In de serie Tikken tikken tikken volgen we de spelers van team G2 van KDO de Kwakel. G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. We zien wat voor grote rol voetbal speelt in het leven van Stijn, Bronwin, Luke, Rody en Dylan. En hoe belangrijk het is dat de teamleden de sport ook actief kunnen beoefenen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Roxanne geeft dansles aan kinderen met een verstandelijke beperking
Roxanne geeft dansles aan kinderen met een verstandelijke beperking
Maand geleden
Voor Mare, Melle en Tess is het een droom die uitkomt: lekker swingen en bewegen op muziek. Dansschool Fit by Rox heeft sinds kort lessen voor kinderen met een verstandelijke beperking: Up & Down Dance. "Als ik dans, voel ik me goed. Dit is mijn passie." "Ik vind het heel erg leuk om te doen. Dansen is echt mijn ding, dus het is goed dat ik hier ben," zegt leerling Melle Visser. Hij staat vooraan en doet fanatiek mee met de les. Naast hem staat Mare te marcheren. "Ik wil later graag danseres worden. Vandaag heb ik leren dansen als water en vuur," zegt ze. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Nina (27) woont bij haar ouders door lange wachtlijsten huurwoningen
Nina (27) woont bij haar ouders door lange wachtlijsten huurwoningen
Maand geleden
ina Koeman zou dolgraag een huis willen huren, maar door de lange wachtlijsten woont ze nog steeds bij haar ouders. "Het wordt tijd om te gaan, ik ga richting de dertig." Er is een groot tekort aan sociale huurwoningen in onze provincie. De wachtlijsten stapelen zich razendsnel op, mensen wonen noodgedwongen antikraak of moeten zelfs uitwijken naar een andere provincie. Lees hier meer over ons onderzoek, de voorbeelden én de oplossingen. Al zeven jaar staat de 27-jarige Opmeerse ingeschreven voor een huurwoning. "Ik heb twee jaar in Antwerpen gewoond en toen ik terug kwam heb ik mij gelijk ingeschreven. Ik doe een zorgopleiding waarbij ik tegelijkertijd werk. Kopen gaat mij dus niet lukken, maar huren wel." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Heleen moet altijd bij Valentijn (5) zijn omdat zijn ademhaling stopt
Heleen moet altijd bij Valentijn (5) zijn omdat zijn ademhaling stopt
Maand geleden
De 29-jarige Heleen zorgt fulltime voor haar zoon Valentijn. Hij is vijf jaar en is geboren met een open ruggetje en ademhalingsproblemen. Om de zorg te betalen, maakt ze gebruik van een persoonsgebonden budget (PGB). Maar bij de nieuwe indicatie voor het aantal zorguren, worden veel ouders gekort of krijgen helemaal niks meer. Heleen: "Ze hebben letterlijk tegen mij gezegd dat ik weer aan het werk moet, maar dat kan helemaal niet." Meerdere keren per dag kan de ademhaling van haar zoon plots stilstaan en moet Heleen ingrijpen. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Max Verstappen rijdt als eerste op vernieuwd circuit Zandvoort
Max Verstappen rijdt als eerste op vernieuwd circuit Zandvoort
Maand geleden
Max Verstappen heeft het vernieuwde circuit van Zandvoort ingewijd. De Formule 1-coureur reed als eerste een zestal rondjes op de ruim 4 kilometer lange baan, waar op 3 mei de Grote Prijs van Nederland na 35 jaar terugkeert. Verstappen reed in de RB8, een oude Formule 1-bolide van Red Bull. Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch Grand Prix, gaf het startsein. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
F1 voor Dummies: wat betekenen die vlaggen?
F1 voor Dummies: wat betekenen die vlaggen?
Maand geleden
Heb je ooit wel eens gehoord van de meatball? Nee, geen gehaktbal. Maar een zwarte vlag met oranje stip die wordt gebruikt in onder meer de formule 1. En om al die waarschuwingsvlaggen beter te begrijpen tijdens de Dutch Grand Pris in Zandvoort geeft coureur Sebastiaan Bleekemolen uitleg. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Emmy zit klem door te lange wachttijden voor een sociale huurwoning
Emmy zit klem door te lange wachttijden voor een sociale huurwoning
Maand geleden
De wachttijd voor een sociale huurwoning in de gemeente Schagen blijft stijgen. De gemiddelde wachtijd is inmiddels opgelopen tot tussen de vier en tien jaar, blijkt uit onderzoek van NH Nieuws. Heel Noord-Holland heeft last van een groot tekort aan sociale huurwoningen, en zo ook de 63-jarige Emmy Leegwater uit Tuitjenhorn. "Ik ben bang dat ik straks eindig op een zoldertje of illegaal op een vakantiepark." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Marco Bizot over ontlading na overlijden vader bij 0-2 winst op Ajax
Marco Bizot over ontlading na overlijden vader bij 0-2 winst op Ajax
Maand geleden
Na de 0-2 zakte Marco Bizot even door de knieën en gooide al zijn emotie eruit. De doelman van AZ heeft een hele zware en heftige week achter de rug. Zijn vader overleed en zaterdag was de uitvaart. "Het was ontlading, spanning en kracht wat er allemaal uitkwam." "Gek genoeg helpt het ook om weer te voetballen. Het heeft twee kanten. Afgelopen week heb ik met mijn vrouw er alles aan gedaan om deze week door te komen en ons mentaal sterk te maken." Vertelt Bizot in de catacomben van de Johan Cruijff Arena. De goalie keepte zondagavond een ijzersterke wedstrijd en voorkwam een aantal tegentreffers. AZ won in Amsterdam met 0-2 van Ajax. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Wat doe je als je na een scheiding je huis en baan verliest?
Wat doe je als je na een scheiding je huis en baan verliest?
Maand geleden
"Het is schandalig dat je zo lang op een woning moet wachten. Onbegrijpelijk dat je in een rijk land als Nederland zo lang bij iemand op de bank moet slapen zonder dat je je eigen thuis hebt," zegt woningzoekende Jeroen Pater. Een aantal jaar geleden raakte hij na een scheiding plotseling dakloos. "Ik verloor bijna gelijktijdig mijn baan en kon daardoor geen - voor mij - betaalbare huurwoning meer vinden in 't Gooi." Hij belandde niet op straat, maar sliep bij vrienden en in de noodopvang. "Maar toen dat ophield, had ik nog steeds geen huis." Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Huisdieren dood of verwaarloost na verblijf in dierenpension
Huisdieren dood of verwaarloost na verblijf in dierenpension
Maand geleden
De politie en de Dierenbescherming zijn een onderzoek gestart na verontrustende meldingen over Dierenhotel Pocahondas in Amsterdam-Osdorp. AT5 sprak boze klanten: "Mijn konijn was overleden, maar dat zeiden ze niet. Ik kreeg een ander mee." Verhaal via AT5 Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Wianda zamelde 57.600 voetbalplaatjes in voor arme kinderen
Wianda zamelde 57.600 voetbalplaatjes in voor arme kinderen
Maand geleden
Wianda Groote Wolthaar uit Warmenhuizen heeft stapels voetbalplaatjes opgehaald voor kinderen die ze niet zelf kunnen krijgen. Het is het tweede jaar op rij dat ze de actie voor de Alkmaarse voedselbank doet. Ze heeft nu samen met een vriend en familie vier keer zoveel verzameld als vorig jaar. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Bewoners klaar met ganzenjacht naast woonwijk: "Geeft een heel eng gevoel"
Bewoners klaar met ganzenjacht naast woonwijk: "Geeft een heel eng gevoel"
Maand geleden
Pal naast de Molenwijk in Haarlem wordt er gejaagd op ganzen. Bewoners zijn er klaar mee: zij ervaren de jacht als té dichtbij en willen dat er een eind aan komt. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Ellen kwam op straat terecht en zwierf met drie zoons door Haarlem
Ellen kwam op straat terecht en zwierf met drie zoons door Haarlem
Maand geleden
Het ging Ellen voor de wind, totdat ze vijf jaar geleden in een scheiding belandde. Het huis dat ze met haar ex-man had, werd verkocht. Ellen moest op zoek naar een eigen woning, maar vond niks wat ze kon betalen. Ze kwam op straat terecht en zwierf met haar drie zoons door Haarlem. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003! #woningnood
Weesp lovend over The Voice-winnares Sophia: "Soms klinkt ze als Adele"
Weesp lovend over The Voice-winnares Sophia: "Soms klinkt ze als Adele"
Maand geleden
Weespers zijn trots op hun plaatsgenoot Sophia, die vrijdagavond het negende seizoen van talentenjacht The Voice of Holland op haar naam schreef. Abonneer je hier: bit.ly/2Q0PcRP Volg ons: Facebook: facebook.com/NHnieuws/ Instagram: instagram.com/nhnieuws/ Twitter: twitter.com/nhnieuws Het laatste nieuws op onze website: www.nhnieuws.nl/ Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel - 3 uur geleden
Hahahahahahahaha.........................!
Nav Jordaan
Nav Jordaan - 4 uur geleden
ik was aan het dronen met m'n drone
tyfefwhjgkehjdgysue
tyfefwhjgkehjdgysue - 7 uur geleden
hahaahahahha
Mr. T
Mr. T - 8 uur geleden
Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over? Nietes en nog'es zaten in een bootje, nietes viel eruit, wie bleef er over?
kimmy ros
kimmy ros - 8 uur geleden
Laat die handhavertjes eerst het goede vb.geven...
EXS S1TH
EXS S1TH - 8 uur geleden
Respectloos
Yokozuna67
Yokozuna67 - 11 uur geleden
Poeh Poen. Wat een grap.
ben anders
ben anders - 13 uur geleden
Ga naar huis? UHHHH? Dakloos? Je kan boetes geven wat je wil. Ze hebben toch geen geld. Van een kale kip kan je niet plukken.
Sami 2002
Sami 2002 - 14 uur geleden
echt zielig
Shiene Arjun
Shiene Arjun - 14 uur geleden
dat is wat een krokodil te vinden in je huis of kruipruimte
Matis Yahu
Matis Yahu - 15 uur geleden
Afro Surinamers : Herbevolking!!
Salty Grandma
Salty Grandma - 15 uur geleden
Jammer dat i niet raak was
Petra Wolff
Petra Wolff - 16 uur geleden
Leuk💜😍💋
Pauline Post
Pauline Post - 16 uur geleden
resteratie
NH Nieuws
NH Nieuws - 16 uur geleden
Heb jij al creatieve oplossingen bedacht om je tijd in quarantaine door te komen?
NH Nieuws
NH Nieuws - 16 uur geleden
Zou jij graag getest willen worden op corona?
NH Nieuws
NH Nieuws - 16 uur geleden
Hoe denk jij dat dit probleem opgelost moet worden?
Tjalla 2210
Tjalla 2210 - 17 uur geleden
Heel knap
Shiene Arjun
Shiene Arjun - 18 uur geleden
waauw echt zielig. ruts in vrede.
Petra Wolff
Petra Wolff - 19 uur geleden
Leuk💜
Moacir de Souza
Moacir de Souza - Dag geleden
Que jogaço!!!⚽⚽⚽
Mister Nobody
Mister Nobody - Dag geleden
Luxeproblemen van rijke mensen.
Spoor 1
Spoor 1 - Dag geleden
Het gaat weer af! Nieuwste video op me kanaal!
JWZ JZW
JWZ JZW - Dag geleden
Wat worden wij flink genaaid door onze Rutte. Straks krijgen we verplichte vaccins met nanochips
Soaphy
Soaphy - Dag geleden
Ik zou willen dat ik mijn oma kon bellen. Ze heeft sinds vorige week corona en de verpleging wil haar de telefoon niet geven. We krijgen haar niet te zien of te spreken. Dit is verschrikkelijk!
Shiene Arjun
Shiene Arjun - Dag geleden
wat goed. zo kunnen mensen toch met een beperking zelfstandig zijn en zich ontwikkelen. Heel belangrijk is het vertrouwen in personen en de zelfvertrouwen die ze krijgen van anderen.
bfuncken
bfuncken - Dag geleden
De persvragen riepen weer irritatie op.
rico rosenberg
rico rosenberg - Dag geleden
Rutte toch een homo ,kruipt met app iedereen in de kont .
Noa Indira
Noa Indira - Dag geleden
🐞
Tom
Tom - Dag geleden
amazing content you deserve more views
Hugo Hugo
Hugo Hugo - Dag geleden
Bingo wi LOVE hem
lodi van loon
lodi van loon - Dag geleden
Voed die honden op en laat ze niet loslopen 🤬🤬🤬🤬🤬🤯🤯🤯🤯
Hugo Hugo
Hugo Hugo - Dag geleden
Ik heet Hugo
Eveline Blok
Eveline Blok - Dag geleden
Beeckestijn (met een ij) is geen landgoed, maar een buitenplaats, die sinds 2011 beheerd wordt door Natuurmonumenten. De titel van bovengenoemde herfstaflevering klopt overigens niet, want deze episode gaat niet over stinsenplanten op Beeckestijn. Die bloeien ook niet in de herfst, maar van maart-mei.
Sami 2002
Sami 2002 - Dag geleden
echt erg
Cristiaan Garattini
Cristiaan Garattini - Dag geleden
Dit is gewoon iemand die haat heeft en jaloezie
Wil Aalbers
Wil Aalbers - Dag geleden
Denk dat het nog heel lang duurt. Maar ik hoop van niet.
Wil Aalbers
Wil Aalbers - Dag geleden
Prachtig.👏🏻🙏🏻💖
Petra Wolff
Petra Wolff - Dag geleden
Zullen je buren zijn klereherrie
Henk Imhoff
Henk Imhoff - Dag geleden
Zullen je buren zijn...klereherrie
Zwollywood Groen
Zwollywood Groen - Dag geleden
Hij woonde bij mij om.de hoek
Pauline Post
Pauline Post - 2 dagen geleden
steletje gestoorde
lowpro_kaan
lowpro_kaan - 2 dagen geleden
0:55 kapot fake wie gaat verder tellen dan honderd
bjorn kok
bjorn kok - 2 dagen geleden
Genakt van AT5
Klaas Weerstand
Klaas Weerstand - 2 dagen geleden
Mijn oma heeft geen mobiel🤔🤦‍♂️
Klaas Weerstand
Klaas Weerstand - 2 dagen geleden
Nee waarom
jvs
jvs - 2 dagen geleden
Super mooi dit
Petra Wolff
Petra Wolff - 2 dagen geleden
Leuk😍❤💋
Tom
Tom - 2 dagen geleden
nice video you deserve more views
ARCTIC B0W
ARCTIC B0W - 2 dagen geleden
Laatst stond ik fout geparkeerd en werd ik aangesproken door een motor agent, die zei "als je binnen 5 minuten weg bent vind ik t prima...en de boa die er bij stond heeft vrolijk mee geluisterd en begon gewoon een boete uit te schrijven...zelfs die agent had een wtf momentje
Yannick van Gelder
Yannick van Gelder - 2 dagen geleden
First
Petra Wolff
Petra Wolff - 2 dagen geleden
Leuk❤
aime Heth
aime Heth - 2 dagen geleden
Martin ondanks deze pestpleuris tijd lig ik helemaal dubbel om je! RIP DE EURO KOK
Corey Lascaris
Corey Lascaris - 3 dagen geleden
Dat 'handjevol' toeristen winkelt, eet uit en zitten op de boot met virussen. Blijf lekker veilig thuis en laat ze met rust. Burgermeester, pak in.
Ahmed A
Ahmed A - 3 dagen geleden
Respect !
Myrthe_deb
Myrthe_deb - 3 dagen geleden
Dat is de moeder van een klasgenoot
Im Comingforyou
Im Comingforyou - 3 dagen geleden
Respect voor wat jullie helden doen🙏✌️💕
Pascal Munniks
Pascal Munniks - 3 dagen geleden
Goh, wat verbaasd dit me niet, heb zelf last van Autisme, en ja, ik ben ook Ov-fan, dus lijkt te kloppen
MR CRIPTONITE
MR CRIPTONITE - 3 dagen geleden
GRENZEN ? DICHT !!!!!!!.
Thijs Eijkelenboom
Thijs Eijkelenboom - 3 dagen geleden
was dat sirieus het nieuws?..... bruh, gewoon... bruh......
Federico Dell'acqua
Federico Dell'acqua - 3 dagen geleden
Ridiculous Goalkeepers!!!
MR CRIPTONITE
MR CRIPTONITE - 3 dagen geleden
Geef die jongens ook ? Een hotel kamer ? Waar moeten ze anders heen... En ? Wie helpt die ? Jongens dan !!!!!!!.HOTEL / HOSTEL .. GRATIS VERBLIJF !!!!!!!!.
Linda Janssens
Linda Janssens - 3 dagen geleden
Alchol is ook een drugs wees blij dat je daar ook afstand van genomen hebt stom dat mensen het zo nodig vinden om te drinken zegt genoeg over de mentaliteit van mensen
Khal El a
Khal El a - 3 dagen geleden
Ga nu tegen hem dan😂
Petra Wolff
Petra Wolff - 3 dagen geleden
Awesome video dude
Give me some Chupa!
Give me some Chupa! - 3 dagen geleden
''Texelaars vrezen toeristenstroom: burgemeester wil eiland niet op slot'' Dan moet je ook niet zeiken en anders lekker oprotten met die Burgemeester en gewoon de boel op slot gooien!
James Bond
James Bond - 3 dagen geleden
Waarom Pasen? Pasen is niet meer van deze tijd, Beter Lentefeest AUB!
Tom
Tom - 3 dagen geleden
awesome video dude
Tom
Tom - 3 dagen geleden
great content you deserve more subscribers
Roy BM
Roy BM - 3 dagen geleden
Heeft Texel een ziekenhuis dan?
SALAH SHRO
SALAH SHRO - 3 dagen geleden
👍
Zwollywood Groen
Zwollywood Groen - 4 dagen geleden
Prachtvent!
mexHAKman
mexHAKman - 4 dagen geleden
Dames en heren, het grapje was: het vliegtuig zou op een andere baan landen en dus zouden de spotters hem niet kunnen zien. PANIEK
Petra Wolff
Petra Wolff - 4 dagen geleden
Nice Video keep up the amazing work 💖😍🔥👍💋
pagan min
pagan min - 4 dagen geleden
om eerlijk te zijn hij valt ook onder 50+ categorie ik heb zelf heel wat wushu toernooien gevolgd en als hij tegen zulke mensen zou moeten zijn die zeker beter
Tom
Tom - 4 dagen geleden
nice video keep up the amazing work
Tattooboyy NL
Tattooboyy NL - 4 dagen geleden
Gelukkig hoef ik geen myclub coins te kopen op pes want die kun je tenminste krijgen/verdienen
hassan dikri
hassan dikri - 4 dagen geleden
FUCK de handhaving, afgekeurde uitkeringstrekkers...
Tobias proefrijder
Tobias proefrijder - 4 dagen geleden
Ik denk dat hij al eerder. Heeft geraapt anders duurt het namelijk te lang op film
Jeremy Kasteleijns
Jeremy Kasteleijns - 5 dagen geleden
Wel erg gedurft om zo een grap uit te halen iedereen was ook helemaal in paniek hiervan moet er wel heel hard om lachen hoor....😑
M de Boer
M de Boer - 5 dagen geleden
Ze hadden z'n lul eraf moeten trekken, hem eraan door de lucht rond slingeren
test channel
test channel - 5 dagen geleden
ik drink 16 halve liters per week maar kan maar niet zon pens krijgen
Schijtaan DeOverheid
Schijtaan DeOverheid - 5 dagen geleden
Mooi werk.. ik vind het jammer dat ze agent niet dood gemaakt hebbe
broertjes tv
broertjes tv - 5 dagen geleden
Ik kickboks daar
LA01
LA01 - 5 dagen geleden
syrische mensen zijn geweldige mensen . Respect 👏❤
Sami 2002
Sami 2002 - 5 dagen geleden
mijn record is 300
Ronald Janmaat
Ronald Janmaat - 5 dagen geleden
Wat een achterlijke mensen deze handhavers
Tom
Tom - 5 dagen geleden
amazing content dude
Tom
Tom - 5 dagen geleden
awesome video dude
Roy BM
Roy BM - 5 dagen geleden
Jaja een gigantisch strand is te klein en eten bezorgen is allemaal geen probleem zonder mondkapjes of handschoenen bereid. Net zoals op cruiseschip Diamond princes 700 passagiers via het eten besmet zijn. Heel apart.
Fabrício Gonçalves
Fabrício Gonçalves - 5 dagen geleden
Só goleiro fraco!!! Pela amor de deus!!! Os brasileiros vão ter que ir aí ensinar essas goleirinhos de botão!!!
KaRa Z
KaRa Z - 5 dagen geleden
Wat een domme doos zeg syndroom van down heeft ze wel als je goed kijk
felipa officieel
felipa officieel - 5 dagen geleden
Shaam je,echt dit kan niet joh, hoe durf je waarom zijn er zulke mensen op de wereld,dit raakt me zo 😤😭💕❤️😡
NH Nieuws
NH Nieuws - 5 dagen geleden
Ben jij al op berenjacht geweest?
benelux spotter
benelux spotter - 5 dagen geleden
Wat een lelijke en oncomfortabele dingen.
Rob L.
Rob L. - 5 dagen geleden
De titel dekt de lading echt niet. Is natuurlijk een manier om viewers te krijgen.
Eddie Doorn
Eddie Doorn - 5 dagen geleden
Knap