Efteling Junior
Efteling Junior
  • 72
  • 6 374 309
  • Lid geworden op 19 mrt. 2015
Welkom op Efteling Junior! Hét NLmind-kanaal van de Efteling met de spannendste en leukste video's.

Tips, vragen of ideeën?
Mail het Efteling NLmind team: [email protected]

Video
ENDER PEARL RACE in de HELE EFTELING | MASTERS OF MINECRAFT 2 | Efteling Junior
ENDER PEARL RACE in de HELE EFTELING | MASTERS OF MINECRAFT 2 | Efteling Junior
12 dagen geleden
De laatste challenge vóór de Witch Wars finale is hier! Afgelopen woensdag hebben jullie de Masters al door het Minecraft park zien racen, vandaag doen ze het in het echt! Don en Harm nemen het tegen Joost en Duncan op in een real-life Ender Pearl Race! Het team dat zich het snelst naar de aangegeven attracties weet te schieten, ontvangt daar van Pardoes waardevolle items voor de Witch Wars eindstrijd. Veel kijkplezier en tot woensdag bij de grote finale op Legends of Gaming! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Elke zaterdag om 13:00 een nieuwe aflevering op Efteling Junior Elke woensdag om 16:00 een nieuwe aflevering op LOG (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ)
MAGNEETVISSEN in de FATA MORGANA | MASTERS OF MINECRAFT 2 | Efteling Junior
MAGNEETVISSEN in de FATA MORGANA | MASTERS OF MINECRAFT 2 | Efteling Junior
19 dagen geleden
In deze nieuwe aflevering van Masters of Minecraft 2 ontvangt de Fakir de Masters bij de Fata Morgana! Hier zullen zij in teams van twee het tegen elkaar opnemen voor een groot voordeel in de Witch Wars finale. Het team dat als eerst de benodigde items van de draaischijf hengelt en in de crafting boten plaatst mag de verboden stad betreden om de schat van Sultan te stelen. Dit winnende team gaat naar huis met een volledig stack vis! De verliezers… die grijpen helaas mis. Hengelen maar! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Elke zaterdag om 13:00 een nieuwe aflevering op Efteling Junior Elke woensdag om 16:00 een nieuwe aflevering op LOG (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ)
DIAMONDS MINEN in BARON 1898 | MASTERS OF MINECRAFT 2 | Efteling Junior
DIAMONDS MINEN in BARON 1898 | MASTERS OF MINECRAFT 2 | Efteling Junior
27 dagen geleden
De Masters duiken de mijn in opzoek naar iron, gold en diamonds! In deze tweede aflevering neemt de kompel van Baron 1898 de mannen mee langs verschillende minigames waar een boel waardevolle items op het spel staan. Ze zullen het spel slim moeten spelen, want één verkeerde keuze… en je ligt uit het spel! Niemand is te vertrouwen in deze challenge... Wie speelt het spel het slimst en gaat naar huis met al die items? Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Elke zaterdag om 13:00 een nieuwe aflevering op Efteling Junior Elke woensdag om 16:00 een nieuwe aflevering op LOG (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ)
MINECRAFT EARTH BINGO in de EFTELING | MASTERS OF MINECRAFT 2 - Efteling Junior
MINECRAFT EARTH BINGO in de EFTELING | MASTERS OF MINECRAFT 2 - Efteling Junior
Maand geleden
MASTERS OF MINECRAFT IS TERUG en we trappen groots af! De Masters spelen in deze allereerste aflevering een levensgroot potje Minecraft Earth Bingo in de (virtuele) Efteling! En er staat een waardevol eerste item op het spel voor de Witch Wars finale… Het team dat als eerst 3 rijen voltooid op hun bingokaart, wint beide een kompas. Dit kompas mag één ronde ingezet worden in de Witch Wars eindstrijd en laat de speler de dichtstbijzijnde tegenstander zien. Wie roept als eerst BINGO en gaat naar huis met dit waardevolle item? Joost en Don of Harm en Duncan? Veel kijkplezier! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Elke zaterdag 13:00 uur een nieuwe real-life challenge op Efteling Junior. Elke woensdag 16:00 een nieuwe gamebattle op Legends of Gaming.
MASTERS OF MINECRAFT 2 | TRAILER - Efteling Junior
MASTERS OF MINECRAFT 2 | TRAILER - Efteling Junior
Maand geleden
Masters of Minecraft 2 is HIER! De komende 4 weken zullen Don, Joost, Harm en Duncan het in de Efteling tegen elkaar opnemen in nieuwe Minecraft real-life challenges en gamebattles! Met de Efteling als strijdtoneel moeten de Masters zich de komende 4 weken voorbereiden op de epische Witch Wars finale. In de afleveringen staan telkens verschillende waardevolle Minecraft items op het spel die de Masters een voordeel geven in deze eindstrijd. Morgen zie je om 13:00 uur hier op Efteling Junior de allereerste video! #MOM2 #Efteling 🔔 Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR 🎉 Elke zaterdag 13:00 uur een nieuwe real-life challenge op Efteling Junior. Elke woensdag 16:00 een nieuwe gamebattle op Legends of Gaming.
BEZEMSTELENRACE in het Sprookjesbos! GewoonThomas vs Nina Houston - Efteling Junior
BEZEMSTELENRACE in het Sprookjesbos! GewoonThomas vs Nina Houston - Efteling Junior
2 maanden geleden
GewoonThomas neemt het op tegen Nina Houston in een spannende Bezemstelenrace in het Sprookjesbos! Wie gaat er winnen en mag er volgens jou in de Efteling blijven? Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Mis niets van Na Sluitingstijd 2019 en check alle video's in deze playlist: nlmind.info?list... 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston.
GOUD IN BARON 1898? Met Ronald Vledder, Sara Dol & TeVeelGevraagd! - Na Sluitingstijd #7 - Efteling
GOUD IN BARON 1898? Met Ronald Vledder, Sara Dol & TeVeelGevraagd! - Na Sluitingstijd #7 - Efteling
2 maanden geleden
We gaan in én rondom Baron 1898 op zoek naar GOUD! Hakken maar! In de Efteling NLmind serie Na Sluitingstijd worden bekende NLmindrs én TikTok'ers opgesloten in de Efteling! De winnaar mag in de Efteling blijven! Wie gaat er deze aflevering winnen? In deze aflevering gaan we naar GOUD zoeken in Baron 1898! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Mis niets van Na Sluitingstijd 2019 en check alle video's in deze playlist: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBvC6pk5qY4bkbrbTV3jQp90.html 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston.
WOLVENJACHT in het Sprookjesbos met Sara Dol vs Ronald Vledder! - Na Sluitingstijd #6 -  Efteling
WOLVENJACHT in het Sprookjesbos met Sara Dol vs Ronald Vledder! - Na Sluitingstijd #6 - Efteling
3 maanden geleden
In het Sprookjesbos barst er tussen Sara Dol en Ronald Vledder een flinke strijd los! Wie vangt de meeste WOLVEN uit het Efteling Sprookjesbos? Ontdek het in een nieuwe aflevering Na Sluitingstijd! De winnaar mag in de Efteling blijven! Wie er gaat winnen: Sara of Ronald? Raden in de comments! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Mis niets van Na Sluitingstijd 2019 en check alle video's in deze playlist: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBvC6pk5qY4bkbrbTV3jQp90.html 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston.
EFTELING FLOOR IS LAVA - GewoonThomas, Stien Edlund, Sterre Koning & Nina Houston - Na Sluitingstijd
EFTELING FLOOR IS LAVA - GewoonThomas, Stien Edlund, Sterre Koning & Nina Houston - Na Sluitingstijd
3 maanden geleden
GewoonThomas, Stien Edlund, Sterre Koning en Nina Houston gaan een fikkie stoken IN de Efteling, terwijl ze een potje DE VLOER IS LAVA spelen bij De Vliegende Hollander. Dat wordt spannend! Wie moet er volgens jou winnen? Laat het weten in de comments! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Mis niets van Na Sluitingstijd 2019 en check alle video's in deze playlist: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBvC6pk5qY4bkbrbTV3jQp90.html 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston.
PIRAÑA'S SPOTTEN met TeVeelGevraagd - Na Sluitingstijd - Efteling
PIRAÑA'S SPOTTEN met TeVeelGevraagd - Na Sluitingstijd - Efteling
3 maanden geleden
In deze aflevering van Na Sluitingstijd: Piraña's Spotten! Dion en Matthijs van het NLmind kanaal TeVeelGevraagd gaan in een zinderende rit zo veel mogelijk Piraña punten scoren! Wat zijn jouw herinneringen aan de Piraña? En zou je dit ook wel eens in het donker willen beleven? Laat het ons weten in de comments! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Mis niets van Na Sluitingstijd 2019 en check alle video's in deze playlist: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBvC6pk5qY4bkbrbTV3jQp90.html 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston.
GewoonThomas & Ronald Vledder bakken KONINKLIJKE pannenkoeken | Na Sluitingstijd #3 | Efteling
GewoonThomas & Ronald Vledder bakken KONINKLIJKE pannenkoeken | Na Sluitingstijd #3 | Efteling
3 maanden geleden
In deze aflevering van Na Sluitingstijd gaan GewoonThomas en Ronald Vledder pannenkoeken bakken! Dat lijkt simpel, maar toch weten Thomas en Ronald er een TOTALE CHAOS van te maken. Wat voor challenge zou jij willen spelen in de Efteling? Laat het weten in de comments! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Mis niets van Na Sluitingstijd 2019 en check alle video's in deze playlist: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBvC6pk5qY4bkbrbTV3jQp90.html 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston. Abonneer je op het Efteling Junior kanaal en mis geen enkele video van dit nieuwe seizoen Na Sluitingstijd: bit.ly/abonneerJR
HOLLE BOLLE GIJS PROPPEN met TeVeelGevraagd, Sterre Koning & Stien Edlund - Na Sluitingstijd
HOLLE BOLLE GIJS PROPPEN met TeVeelGevraagd, Sterre Koning & Stien Edlund - Na Sluitingstijd
4 maanden geleden
In Na Sluitingstijd zien we vandaag een felle strijd op het Anton Pieck Plein in de Efteling! Holle Bolle Gijs heeft er ook super veel zin in! Wat voor challenge zou jij willen spelen in de Efteling? Laat het weten in de comments! Niet vergeten, duimpje omhoog en abonneren maar! bit.ly/abonneerJR Mis niets van Na Sluitingstijd 2019 en check alle video's in deze playlist: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBvC6pk5qY4bkbrbTV3jQp90.html 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston. Abonneer je op het Efteling Junior kanaal en mis geen enkele video van dit nieuwe seizoen Na Sluitingstijd: bit.ly/abonneerJR
VOGEL ROK FLATSEN met Boaz, Sara Dol, GewoonThomas en Ronald Vledder! 🦅🥚 - Na Sluitingstijd
VOGEL ROK FLATSEN met Boaz, Sara Dol, GewoonThomas en Ronald Vledder! 🦅🥚 - Na Sluitingstijd
4 maanden geleden
In deze aflevering Na Sluitingstijd gaan we naar de Vogel Rok in de Efteling, om een lekker potje te VOGEL ROK FLATSEN! En in de eerste challenge wordt er al flink wat op los geflatst door de deelnemers. Uh wat zeg je? Jawel hoor.. we gaan Vogel Rok Flatsen in de Efteling! 🎉 Dit zijn alle deelnemers van dit seizoen: Sara Dol, Ronald Vledder, GewoonThomas, Stien Edlund, TeVeelGevraagd, Sterre Koning, Boaz en Nina Houston. Abonneer je op het Efteling Junior kanaal en mis geen enkele video van dit nieuwe seizoen Na Sluitingstijd: bit.ly/abonneerJR
NA SLUITINGSTIJD SUPERMARATHON SEIZOEN 2 - Efteling Junior
NA SLUITINGSTIJD SUPERMARATHON SEIZOEN 2 - Efteling Junior
4 maanden geleden
NOG MAAR ÉÉN WEEK, en dan start een nieuw seizoen van Na Sluitingstijd! Met maar liefst NEGEN nieuwe NLmindrs die nieuwe challenges met elkaar aangaan in het donkere Efteling. Gaan jullie kijken? Laat het weten in de comments! Om jullie warm te maken hiervoor, gaan we de komende weken gezellig samen terugkijken naar alle afgelopen afleveringen! Kijk én chat mee, en wie weet kom je zo wel meer te weten over het nieuwe seizoen. In deze SUPERMARATHON zie je: 1 Girls World Problems, Gerenzo en Jeroen van Holland spelen Spekheksen 2 Team DylanHaegens maakt griezelfilm in het Spookslot 3 Acid, Manon Tilstra, Rijk Hofman en Tristan spelen 'Wie is de Trol?' 4 Quinsding, Lieve Bertha en Carré gooien waterballonnen in de Piraña 5 Milan Knol en Croco Jill maken Efteling-rap in het Sprookjesbos Je ziet elke zaterdag om 19:00uur op Efteling Junior! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om live mee te kijken: bit.ly/abonneerJR Ga jij kijken? Laat het ons weten in de comments!
NA SLUITINGSTIJD SUPERMARATHON SEIZOEN 1 - EFTELING JUNIOR
NA SLUITINGSTIJD SUPERMARATHON SEIZOEN 1 - EFTELING JUNIOR
4 maanden geleden
Over TWEE WEKEN start een nieuw seizoen van Na Sluitingstijd! HOE TOF IS DAT! Met acht nieuwe NLmindrs, nieuwe challenges en zo veel leuks vanuit het donkere Efteling, dit wil je weer zien! Om jullie warm te maken hiervoor, gaan we de komende weken gezellig samen terugkijken naar alle afgelopen afleveringen! Kijk én chat mee, en wie weet kom je zo wel meer te weten over het nieuwe seizoen. In deze SUPERMARATHON zie je: 1 Ponkers en Freakychannel3 lasergamen in de Efteling 2 Marije Zuurveld en Cindy Lee overnachten in de Efteling 3 Furstoppertje in de Efteling met Furtjuh 4 Teske de Schepper schildert Neon Nachtwacht 5 Britt tegen Kelvin Je ziet elke zaterdag om 19:00uur op Efteling Junior! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om live mee te kijken: bit.ly/abonneerJR Ga jij kijken? Laat het ons weten in de comments!
DE FINALE VAN EFTELING GAME NIGHT! 🏆 Milan, Dionne, Joost en Link | Efteling Game Night
DE FINALE VAN EFTELING GAME NIGHT! 🏆 Milan, Dionne, Joost en Link | Efteling Game Night
11 maanden geleden
Het is zover… De grootse Monopoly-finale van Efteling Game Night! De Legends hebben hiervoor gestreden en hun huisjes zijn verdeeld! Het spannendste Monopoly-spel ooit met uiteindelijk 1 grote winnaar! Dit was de ALLER ALLER LAATSE aflevering van Efteling Game Night! Vond jij het leuk? Abonneer je dan en geef een duimpje omhoog als je het leuk vond!! 👍 🔔 Abonneer je! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR 👍 Legends of Gaming kanaal: Check ook hier toffe content en vergeet je niet te abonneren op het Legends of Gaming kanaal: nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ #Efteling #GameNight
SCRABBLE IN BARON 1898 met Dionne, Milan, Joost en Link | Efteling Game Night #9
SCRABBLE IN BARON 1898 met Dionne, Milan, Joost en Link | Efteling Game Night #9
11 maanden geleden
Volgende week is dan al de grote finaleweek, maar niet voordat er nog veel dure huisjes te winnen zijn! Dionne, Milan, Joost en Link spelen een levensgroot potje Scrabble vanuit de Baron 1898 waarbij alles draait om snelheid en teamwork! ✔️ Uploads: Elke woensdag 19:00 een gaming video op Legends of Gaming Elke zaterdag 19:00 een real-life challenge op Efteling Junior. 🔔 Abonneer je! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR 👍 Legends of Gaming kanaal: Check ook hier toffe content en vergeet je niet te abonneren op het Legends of Gaming kanaal: nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ #Efteling #GameNight
MEMORY IN JORIS EN DE DRAAK | Efteling Game Night #7 | Efteling Junior
MEMORY IN JORIS EN DE DRAAK | Efteling Game Night #7 | Efteling Junior
Jaar geleden
De Legends maken vanavond een ritje in Joris en de Draak met de opdracht tijdens hun rit een achtbaan vol Efteling-bewoners te onthouden! Onmogelijk? In ieder geval een hele moeilijke taak in deze REAL LIFE MEMORY-CHALLENGE! ✔️ Uploads: Elke woensdag 19:00 een gaming video op Legends of Gaming Elke zaterdag 19:00 een real-life challenge op Efteling Junior. 🔔 Abonneer je! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR 👍 Legends of Gaming kanaal: Check ook hier toffe content en vergeet je niet te abonneren op het Legends of Gaming kanaal: nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ #Efteling #GameNight
ROCKET LEAGUE IN HET SPROOKJESBOS | Efteling Game Night #5 - Efteling Junior
ROCKET LEAGUE IN HET SPROOKJESBOS | Efteling Game Night #5 - Efteling Junior
Jaar geleden
EEN REAL LIFE ROCKET LEAGUE RACE! En dat is nog niet alles: als echte Fakirs racen Milan, Joost, Dionne en Link op hun Vliegende Tapijten door het Sprookjesbos met als doel als eerst te scoren voor nieuwe huisjes! ✔️ Uploads: Elke woensdag 19:00 een gaming video op Legends of Gaming Elke zaterdag 19:00 een real-life challenge op Efteling Junior. 🔔 Abonneer je! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR 👍 Legends of Gaming kanaal: Check ook hier toffe content en vergeet je niet te abonneren op het Legends of Gaming kanaal: nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ #Efteling #GameNight
ZEESLAG IN DE VLIEGENDE HOLLANDER met Link, Milan, Dionne en Joost | Efteling Game Night #3
ZEESLAG IN DE VLIEGENDE HOLLANDER met Link, Milan, Dionne en Joost | Efteling Game Night #3
Jaar geleden
De eerste huisjes zijn verdeeld! Nu is het tijd voor de eerste echte real life challenge van Efteling Game Night! Link, Milan, Dionne en Joost spelen een levensgroot potje zeeslag in de Vliegende Hollander! Het team dat als eerst de boot van de tegenstander laat zinken, wint weer nieuwe huisjes voor het Monopoly finalespel! ✔️ Uploads: Elke woensdag 19:00 een gaming video op Legends of Gaming Elke zaterdag 19:00 een real-life challenge op Efteling Junior. 🔔 Abonneer je! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR 👍 Legends of Gaming kanaal: Check ook hier toffe content en vergeet je niet te abonneren op het Legends of Gaming kanaal: nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ #Efteling #GameNight
VERDWAALD IN SYMBOLICA met Dionne, Milan, Link en Joost 🤯 | Efteling Game Night #1 -Efteling Junior
VERDWAALD IN SYMBOLICA met Dionne, Milan, Link en Joost 🤯 | Efteling Game Night #1 -Efteling Junior
Jaar geleden
Efteling Game Night is begonnen! De komende weken strijden 4 Legends voor huisjes in het Monopoly finalespel! Vandaag moeten de Legends op audiëntie komen bij Koning Pardulfus en er staat direct veel op het spel. De twee Legends die als eerst een deel van het Monopoly-bord vinden in het Symbolica-paleis, winnen beide een eerste huisje. De Legend die als laatst de Koningszaal betreedt, begint de eindstrijd vanuit de gevangenis. Welkom bij Efteling Game Night! ✔️ Uploads: Elke woensdag 19:00 een gaming video op Legends of Gaming Elke zaterdag 19:00 een real-life challenge op Efteling Junior. 🔔 Abonneer je! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR 👍 Legends of Gaming kanaal: Check ook hier toffe content en vergeet je niet te abonneren op het Legends of Gaming kanaal: nlmind.info/CtrY7x4NFR-Tlnzb3uyrjBg #Efteling #GameNight
LEGENDS OF GAMING PRESENTS: EFTELING GAME NIGHT - Efteling Junior
LEGENDS OF GAMING PRESENTS: EFTELING GAME NIGHT – Efteling Junior
Jaar geleden
Welkom bij Efteling Game Night! Dionne, Link, Joost en Milan strijden de komende weken in classic party games en vette real life challenges in de Efteling! Tijdens deze challenges moeten zij huisjes weten te winnen waarmee zij de grootse Efteling Monopoly Finale in Symbolica zullen gaan spelen! Elke zaterdag 19:00 zie je op het Efteling Junior kanaal een real life challenge en elke woensdag om 19:00 een gaming video op het Legends of Gaming kanaal: nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ Check aanstaande zaterdag 19:00 uur de allereerste aflevering van Efteling Game Night op het Efteling Junior kanaal! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe aflevering: bit.ly/abonneerJR #Efteling #GameNight
Terugkijken op alle afleveringen! Escape Efteling #6 🗝️ - Efteling Junior
Terugkijken op alle afleveringen! Escape Efteling #6 🗝️ - Efteling Junior
Jaar geleden
De allerlaatste Escape Efteling! We kijken met alle families terug op de afleveringen in een reageer-op video. Hoe kijken ze terug op het Efteling avontuur? Kijk het nu! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR In deze nieuwe spannende NLmind serie op Efteling JR moeten NLmindrs hun familie bevrijden uit een Efteling-attractie. Zal het Gio Latooy, Nina Schotpoort, Jeroen van Holland, Senna Bellod en Quin van der Zeeuw (Uberquin) lukken om de opdrachten, raadsels en challenges op tijd uit te voeren? Je ziet het elke zaterdag 19:00uur op Efteling Junior! #Efteling
Bevrijdt Uberquin zijn familie uit de Piraña? - 🗝️ Escape Efteling #5 - Efteling Junior
Bevrijdt Uberquin zijn familie uit de Piraña? - 🗝️ Escape Efteling #5 - Efteling Junior
Jaar geleden
De laatste deelnemer van deze serie 😱!! Uberquin raakt zijn familie kwijt na een dagje Efteling. Hij heeft precies één uur om zijn familie te vinden én te bevrijden uit één van de attracties in het park. Wat denk jij, gaat het hem lukken? Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR In deze nieuwe spannende NLmind serie op Efteling JR moeten NLmindrs hun familie bevrijden uit een Efteling-attractie. Zal het Gio Latooy, Nina Schotpoort, Jeroen van Holland, Senna Bellod en Quin van der Zeeuw (Uberquin) lukken om de opdrachten, raadsels en challenges op tijd uit te voeren? Je ziet het elke zaterdag 19:00uur op Efteling Junior!
Senna Bellod's familie in Baron1898 opgesloten! - Escape Efteling #4 Efteling Junior
Senna Bellod's familie in Baron1898 opgesloten! - Escape Efteling #4 Efteling Junior
Jaar geleden
Senna raakt haar familie kwijt na een dagje Efteling 😱! Ze kreeg 1 uur om haar familie te vinden én te bevrijden uit één van de attracties in het park. Wat denk jij, gaat het Senna Bellod lukken? Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR In deze nieuwe spannende NLmind serie op Efteling JR moeten NLmindrs hun familie bevrijden uit een Efteling-attractie. Zal het Gio Latooy, Nina Schotpoort, Jeroen van Holland, Senna Bellod en Quin van der Zeeuw (Uberquin) lukken om de opdrachten, raadsels en challenges op tijd uit te voeren? Je ziet het elke zaterdag 19:00uur op Efteling Junior! #SennaBellod #Efteling #Escaperoom
Ontsnapt familie van Holland aan de Vliegende Hollander? - 🗝️ Escape Efteling #3 | Efteling Junior
Ontsnapt familie van Holland aan de Vliegende Hollander? - 🗝️ Escape Efteling #3 | Efteling Junior
Jaar geleden
Nadat Jeroen met zijn familie heeft genoten van dagje Efteling, raakt hij zijn familie kwijt 😱! Hij heeft 1 uur om zijn familie te vinden én te bevrijden uit één van de attracties in het park. Wat denk jij, gaat het hem lukken? Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR In deze nieuwe spannende NLmind serie op Efteling JR moeten NLmindrs hun familie bevrijden uit een Efteling-attractie. Zal het Gio Latooy, Nina Schotpoort, Jeroen van Holland, Senna Bellod en Quin van der Zeeuw (Uberquin) lukken om de opdrachten, raadsels en challenges op tijd uit te voeren? Je ziet het elke zaterdag 19:00uur op Efteling Junior! #EscapeEfteling #JeroenVanHolland
Familie Nina Schotpoort gevangen in Joris en de Draak! - 🗝️Escape Efteling #2 | Efteling Junior
Familie Nina Schotpoort gevangen in Joris en de Draak! - 🗝️Escape Efteling #2 | Efteling Junior
Jaar geleden
Nadat Nina met haar ouders en broertje van een dagje Efteling heeft genoten, is ze haar familie kwijt 😱! Ze heeft maar één uur om haar familie te vinden én te bevrijden uit de Joris en de Draak. Gaat het haar lukken? Je ziet het vanavond 19:00uur op Efteling Junior! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om de uitzending LIVE mee te kijken: bit.ly/abonneerJR In deze nieuwe spannende NLmind serie op Efteling JR moeten NLmindrs hun familie bevrijden uit een #Efteling-attractie. Zal het Gio Latooy, Nina Schotpoort, Jeroen van Holland, Senna Bellod en Quin van der Zeeuw (Uberquin) lukken om de opdrachten, raadsels en challenges op tijd uit te voeren? En welke NLmindr bevrijdt de familieleden het aller snelst? 🤩 Abonneer je op Efteling Junior en mis niets van de toffe series die eraan komen! 👉 bit.ly/abonneerJR
Gio Latooy's familie gevangen in Symbolica - 🗝️Escape Efteling #1 | Efteling Junior
Gio Latooy's familie gevangen in Symbolica - 🗝️Escape Efteling #1 | Efteling Junior
Jaar geleden
Nadat Gio met zijn familie heeft genoten van dagje Efteling, raakt hij zijn familie kwijt 😱! Hij heeft 1 uur om zijn familie te vinden én te bevrijden uit één van de attracties in het park. Wat denk jij, gaat het hem lukken? Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om elke week live mee te kijken met een nieuwe Escape Efteling: bit.ly/abonneerJR In deze nieuwe spannende NLmind serie op Efteling JR moeten NLmindrs hun familie bevrijden uit een Efteling-attractie. Zal het Gio Latooy, Nina Schotpoort, Jeroen van Holland, Senna Bellod en Quin van der Zeeuw (Uberquin) lukken om de opdrachten, raadsels en challenges op tijd uit te voeren? Je ziet het elke zaterdag 19:00uur op Efteling Junior! #GioLatooy #Efteling #Escaperoom
TRAILER Escape Efteling 🗝️ - Efteling Junior
TRAILER Escape Efteling 🗝️ - Efteling Junior
Jaar geleden
Vanaf volgende week zaterdag 19:00uur op Efteling Junior: Escape Efteling 🗝️ In deze nieuwe spannende NLmind serie op Efteling JR moeten NLmindrs hun familie bevrijden uit een #Efteling-attractie 😱. Hier kijk je de hele serie: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBuMAb4n4Dg81AIdK2jn-Ddc.html Zou het Gio Latooy, Nina Schotpoort, Jeroen van Holland, Senna Bellod en Quin van der Zeeuw (Uberquin) lukken op de opdrachten, raadsels en challenges op tijd uit te voeren? En welke NLmindr bevrijdt de familieleden het allersnelst? Je ziet het vanaf volgende week zaterdag 19:00uur op Efteling Junior! Abonneer je snel en zet je meldingen aan (🔔) om live mee te kijken: bit.ly/abonneerJR Ga jij kijken? Laat het ons weten in de comments!
Efteling zoekt WATERRAT - Efteling Junior
Efteling zoekt WATERRAT - Efteling Junior
Jaar geleden
Spitter, spetter, spater… Jij voelt je het allerlekkerst in, om of op het water! Als waterrat hou je je bezig met al het vloeibaar blauw (en soms mossig groen) dat te vinden is in de Efteling. Jij helpt namelijk mee bij het opstarten van de waterattracties; jij trotseert de woeste zee met de Vliegende Hollander maar houdt ook van de stille wateren van de Gondoletta. Zwemdiploma A is een must, zwemdiploma B een pré. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt PROPPER- Efteling Junior
Efteling zoekt PROPPER- Efteling Junior
Jaar geleden
Papier hier! De klusser die wij zoeken is niet vies van een propje. Als propper draag je zorg voor alle los-slingerende proppen in de Efteling en zorg je ervoor dat zij op de juiste plek belanden. De woorden brandschoon, loepzuiver of proper staan dikgedrukt in jouw papieren woordenboek. Je weet van oprapen en weet precies hoe je om moet gaan met een man die altijd honger heeft. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt GOUDZOEKER - Efteling Junior
Efteling zoekt GOUDZOEKER - Efteling Junior
Jaar geleden
Ben jij de Goudzoeker waar wij naar op zoek zijn? Bling Bling is zeg maar echt jouw ding. Geen schat blijft voor jou verborgen in de Wereld vol Wonderen. Als Goudzoeker heb je de wonderschone taak om al het goud in kaart te brengen. Een niet ongevaarlijke taak want er zijn altijd kapers op de kust. Iedere dag controleren we of al het goud nog steeds in de Efteling is. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt PADDENSTOELENKWEKER - Efteling Junior
Efteling zoekt PADDENSTOELENKWEKER - Efteling Junior
Jaar geleden
Bij de Efteling zijn we op zoek naar een Paddenstoelenkweker, die is gespecialiseerd in het kweken van rode paddenstoelen met witte stippen. Hij of zij draagt áltijd een meetlint op zak zodat er kan worden gecheckt of de paddenstoelen wel Sprookjesbos waardig en dus nooit kleiner dan een 43,77 centimeter hoog zijn. Een voorliefde voor pratende bomen, kronkelende paden of zingende vogels is een vereiste. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt BANKENBOENER - Efteling Junior
Efteling zoekt BANKENBOENER - Efteling Junior
Jaar geleden
Via deze video zoeken we een Bankenboener met polsen van staal en ogen die niet wegkijken van een beetje pracht en praal. Als Bankenboener zorg je ervoor dat de banken in ons vervloekte huis blinken voor iedere gast. Ook is jouw evenwichtsorgaan dik in orde want in Villa Volta zijn vloer en plafond soms moeilijk van elkaar te onderscheiden… Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt MOERENDRAAIER - Efteling Junior
Efteling zoekt MOERENDRAAIER - Efteling Junior
Jaar geleden
Efteling zoekt een Moerendraaier! We draaien er niet omheen, ambitieuze kinderen leggen de lat vaak hoog. In deze klus mag je dit letterlijk doen. Alle bouten en moeren worden iedere dag gecheckt en als het nodig is aangedraaid. Op deze dag zorg je ervoor dat alle moeren weer helemaal goed zijn aangedraaid. Gewapend met een wonderlijke moersleutel ga je aan de slag. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt PIRAÑAVERZORGER - Efteling Junior
Efteling zoekt PIRAÑAVERZORGER - Efteling Junior
Jaar geleden
Altijd al een Pirañaverzorger willen zijn? Grijp nu je kans! Het woord zeeziek is jou onbekend. De waaghals die wij hier zoeken deinst niet terug voor het controleren van het lege, meters hoge bassin van de Piraña. Alles in orde? Aan jou de eervolle taak het water in de bak te laten lopen. Een testritje om te kijken of het op het water veilig is hoort erbij. Dus ‘laten we een ritje maken over het ruige water langs rotsen, totempalen en watervallen’ laat jij je geen twee keer zeggen. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling."
Efteling zoekt EENHOORNVERZORGER - Efteling Junior
Efteling zoekt EENHOORNVERZORGER - Efteling Junior
Jaar geleden
Ben jij de Eenhoornverzorger die wij zoeken? Een droomklus al zeggen we het zelf! Als eenhoornverzorger begeef je je in een betoverende wereld vol elfjes en trollen. Down to earth is dus niet echt jouw ding. De verzorger die wij zoeken weet dat een eenhoorn vier benen heeft en dus geen poten. Als anderen je zouden omschrijven als een uitgeslapen dromer, ben je hier aan het juiste adres… Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt PRINSESSENJURKENTESTER - Efteling Junior
Efteling zoekt PRINSESSENJURKENTESTER - Efteling Junior
Jaar geleden
Wil jij de jurken van de Efteling prinsessen testen? Dat kan! De prinsessen in de Efteling zijn kritische dames en trekken niet zomaar een jurk aan. Deze moeten uitvoerig getest zijn. Daarom zoeken we iemand die verschillende kwaliteiten bezit. Zo kun je zwieren als een elfje, buigen als een hofdame en wuiven als een koningin. Je wordt hiervoor uiteraard getraind door een van de prinsessen uit de Wereld vol Wonderen. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt SNELHEIDSDUIVEL - Efteling Junior
Efteling zoekt SNELHEIDSDUIVEL - Efteling Junior
Jaar geleden
Ben jij de snelheidsduivel die wij zoeken? Van het geratel van de Python gaat je hart sneller kloppen en ‘Klaar voor de start, af’ klinkt je als muziek in de oren. In deze wonderlijke klus zorg je ervoor dat alle achtbanen in de Efteling klaar zijn voor de gasten. Je zet ze in werking en test ze natuurlijk allemaal een paar keer. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt SCHOENENPOETSER - Efteling Junior
Efteling zoekt SCHOENENPOETSER - Efteling Junior
Jaar geleden
Efteling zoekt een Schoenenpoetser. Als schoenenpoetser draag jij zorg voor álle schoentjes in de Efteling. Van de grote laarzen van Reus tot het glazen muiltje van Assepoester. Je kent de materialen en weet hoe je ze moet verzorgen. Dankzij jou stralen de schoenen in de Efteling als nooit tevoren! Oh ja… als schoenenpoetser ben je niet bang voor voeten die een beetje geuren... Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Deze zomer zoekt de Efteling de meest bijzondere klussers van Nederland. Om het park iedere dag klaar te maken voor alle gasten, moet er ontzettend veel gebeuren en daar kan jij ons bij helpen! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt MIJNENVEGER - Efteling Junior
Efteling zoekt MIJNENVEGER - Efteling Junior
Jaar geleden
Via deze video zoeken we een Mijnenveger. Iedere ochtend dalen we af in de donkere mijn van Baron 1898 om te zoeken naar waardevolle spullen zoals mobieltjes of blinkend gouden sieraden. Zoals de Witte Wieven zouden zeggen “U zijt gewaarschuwd”, want het is aardedonker in de mijn. Ben jij de stoere Mijnveger die ons komt helpen? Laat ons weten waarom wij jou moeten kiezen voor deze klus in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt HOFDAME - Efteling Junior
Efteling zoekt HOFDAME - Efteling Junior
Jaar geleden
Via deze video zoeken we een Hofdame. In het Fantasierijk is ieder smetje er 1 teveel. Alles draait hier om de details en ieder stofje of vlekje zal moeten worden verwijderd. Opdrachten van de Koning dienen voor openstelling van het Paleis Symbolica perfect te zijn uitgevoerd. Dit mag alleen onder de bezielende leiding van het hoofd van de hofhouding: Lakei O.J Punctuel. Manieren zijn een must, en gevoel voor etiquette is een pré. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt KLUSSERS - Efteling Junior
Efteling zoekt KLUSSERS - Efteling Junior
Jaar geleden
Deze zomer zoekt de Efteling de meest bijzondere klussers van Nederland. Om het park iedere dag klaar te maken voor alle gasten, moet er ontzettend veel gebeuren en daar kan jij ons bij helpen! Bezoek snel de playlist van Efteling zoekt, waarin je steeds weer nieuwe klusvideo's kunt vinden: nlmind.info/lastPLxgSv0bw-pBvLpNnNx_izL1R4iuFu4o9A.html. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt KOEKENBAKKER - Efteling Junior
Efteling zoekt KOEKENBAKKER - Efteling Junior
Jaar geleden
Via deze video zoeken we een Koekenbakker. Ieder jaar geven we Roodkapje 1 dagje vrij en mag jij voor oma gaan bakken. Daar kunnen we wel wat extra vuurvaste handjes bij gebruiken. Let op: laat je niet verleiden om tijdens je pauzewandeling van de paden af te gaan… Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Efteling zoekt DRAKENTANDENPOETSER - Efteling Junior
Efteling zoekt DRAKENTANDENPOETSER - Efteling Junior
Jaar geleden
Via deze video zoeken we een DrakenTandenpoetser. De DrakenTandenPoetser (DTP’er) is verantwoordelijk voor de tanden van alle draken in de Wereld vol Wonderen. Minimaal 6 jaar ervaring met tandenpoetsen is een must (mag je eigen gebit zijn). Ervaring met andermans tanden is een pré. Je voelt je op je gemak in de Wereld vol Wonderen en weet alle draken met je enthousiasme rustig te houden tijdens het poetsen. Je werkt nauwkeurig en zet echt je tanden in deze klus. Waarom moeten wij jou kiezen voor deze klus? Laat het ons weten in de comments! Kijk voor de actievoorwaarden op www.efteling.com/eftelingzoekt Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Sinds kort kun je de Efteling ook ontdekken op Musical.ly (@efteling)! Kijk daarnaast op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
DE LAATSTE DAG | Harm VLOG | MOM - Efteling Junior
DE LAATSTE DAG | Harm VLOG | MOM - Efteling Junior
2 jaar geleden
De laatste vlog van Masters of Minecraft en de beurt is aan Harm! Hij neemt je mee op het ijs, backstage bij de laatste opnames en op de ‘day after’. Regel jij het ontbijt, Harm? Bedankt voor het kijken iedereen! Het was een tof avontuur met jullie! Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
WITCHWARS met Harm, Jeremy, Link en Joost | REAL-LIFE Challenge | MOM - Efteling Junior
WITCHWARS met Harm, Jeremy, Link en Joost | REAL-LIFE Challenge | MOM - Efteling Junior
2 jaar geleden
De allerlaatste real-life challenge van Masters of Minecraft in de Efteling! De allerlaatste video vóór de FINALE! En wat voor een video… de mannen spelen vandaag Witchwars in het écht! Bekijk de hele serie Masters of Minecraft hier: bit.ly/2n5mt4e In teams van twee moeten de Masters op zoek naar de verschillende armor-onderdelen, verspreid over het park. Het team dat als eerst ‘full armor’ heeft en het diamond zwaard weet te bemachtigen, wint een voordeel in de finalestrijd op Legends of Gaming! Let’s go! Elke woensdag kan je om 16:00 een gaming video op Legends of Gaming (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ) bekijken en elke zaterdag 12:00 op het Efteling JR NLmind-kanaal een real-life challenge of een behind-the-scenes vlog. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
KOKEN MET JEREMY | Jeremy VLOG | MOM - Efteling Junior
KOKEN MET JEREMY | Jeremy VLOG | MOM - Efteling Junior
2 jaar geleden
Jeremy neemt je mee achter de schermen bij de opnames van de Build-off periode! Van ’s ochtends veel te vroeg, tot ’s avonds veel te laat. En, ohja.. De grote verliezer van de Build-off periode moet het avondeten verzorgen! Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
BUILD-OFF BAKE-OFF met Joost, Harm, Link en Jeremy | REAL-LIFE Challenge | MOM - Efteling Junior
BUILD-OFF BAKE-OFF met Joost, Harm, Link en Jeremy | REAL-LIFE Challenge | MOM - Efteling Junior
2 jaar geleden
We gaan pannenkoeken BOUWEN in de Build-off Bake-off! Welke Master maakt de mooiste en lekkerste pancake art creatie en wordt het hoogst beoordeeld door de kritische kidsjury? We spelen 3 rondes. Elke ronde valt er een Master af en de 1e, 2e en 3e plaats winnen extra bouwminuten voor de volgende Legends of Gaming Build-off battle! Bon appétit! Elke woensdag kan je om 16:00 een gaming video op Legends of Gaming (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ) bekijken en elke zaterdag om 12:00 op het Efteling JR NLmind-kanaal een real-life challenge of een behind-the-scenes vlog. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
EEN NACHT IN DE EFTELING | Link VLOG | MOM - Efteling Junior
EEN NACHT IN DE EFTELING | Link VLOG | MOM - Efteling Junior
2 jaar geleden
Van debiele helmen tot hoogstaande goochelkunsten, van Pim Pam Pet tot poepscheppen. Link neemt je mee in zijn avond-vlog door de Efteling! De verliezersopdracht gaat deze Hide and Seek periode naar Harm! Hij krijgt daarom een leuk klusje van de regie… Vanaf volgende week een nieuwe gamemode in Masters of Minecraft! Houd Legends of Gaming en dit kanaal daarom in de gaten! Elke woensdag kan je om 16:00 een gaming video op Legends of Gaming (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ) bekijken en elke zaterdag om 12:00 op het Efteling JR NLmind-kanaal een real-life challenge of een behind-the-scenes vlog. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
LASERGAMEN IN HET SPROOKJESBOS | REAL-LIFE Challenge | MOM - Efteling Junior
LASERGAMEN IN HET SPROOKJESBOS | REAL-LIFE Challenge | MOM - Efteling Junior
2 jaar geleden
HIDE AND SEEK in het Sprookjesbos! Met laserguns! Hoe tof is dat?! Joost, Link, Harm en Jeremy zijn ieder één keer zoeker in deze tweede Real-Life Challenge! De zoeker gaat, bewapend met de lasergun, op zoek naar de 3 verstoppers. Elke keer dat de zoeker iemand raakt krijgt hij een punt, maar de verstoppers kunnen ook punten scoren door zichzelf vrij te buuten bij de beacon! De Master met aan het eind de meeste punten, wint een voordeel in de volgende Legends of Gaming Hide and Seek video! En oh ja, we hebben de verstoppers ook walkie talkies meegeven! Niet bijzonder nuttig.. wel heel leuk :D Elke woensdag kan je om 16:00 een gaming video op Legends of Gaming (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ) bekijken en elke zaterdag om 12:00 op het Efteling JR NLmind-kanaal een real-life challenge of een behind-the-scenes vlog. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
DE KONING IS TERUG! | Joost VLOG | MOM - Efteling Junior
DE KONING IS TERUG! | Joost VLOG | MOM - Efteling Junior
2 jaar geleden
Is dit de SQUAkantie?! Nee, dit is de JOOST VLOG! De parkour-periode zit erop en Joost neemt jullie mee achter de schermen van Legends of Gaming presents Masters of Minecraft! Volg de avonturen in het huisje, op de game-set en in het park! Ohja! De grote verliezers van de parkour periode, Harm en Link, krijgen ook nog een leuke verliezersopdracht voorgeschoteld! Elke woensdag kan je om 16:00 een gaming video op Legends of Gaming (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ) bekijken en elke zaterdag 12:00 op het Efteling JR NLmind-kanaal een real-life challenge of een behind-the-scenes vlog. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Masters of Minecraft | PIRAÑA RACE met Jeremy, Link, Joost en Harm | REAL-LIFE - Efteling
Masters of Minecraft | PIRAÑA RACE met Jeremy, Link, Joost en Harm | REAL-LIFE - Efteling
2 jaar geleden
Het is tijd voor de allereerste real-life challenge van Masters of Minecraft! We trappen af met een real-life parkour race in wildwaterbaan Piraña! De Masters nemen het in duo’s tegen elkaar op. Het team dat het snelst het parkour aflegt wint extra speeltijd in de volgende parkour video op Legends of Gaming! Onderweg moeten ze diamonds verzamelen, creepers omverrijden en lavablokken ontwijken in hun minecart! Klinkt tof? Dat is het ook! Let’s go! | DOE MEE & WIN | De MASTERS hebben speciaal voor jullie hun handtekeningen achtergelaten op de Real-Life Minecart uit deze challenge. Deze minecart kun jij WINNEN! Laat hieronder in de comments weten met wie jij wel een ritje zou willen maken in deze cart. De winnaar maken we volgende week zondag bekend. Elke woensdag kan je om 16:00 een gaming video op Legends of Gaming (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ) bekijken en elke zaterdag 12:00 op het Efteling JR NLmind-kanaal een real-life challenge of een behind-the-scenes vlog. Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
LEGENDS OF GAMING presents MASTERS OF MINECRAFT! - Efteling Junior
LEGENDS OF GAMING presents MASTERS OF MINECRAFT! - Efteling Junior
2 jaar geleden
Jeremy, Harm, Link en Joost nemen het de komende 8 weken tegen elkaar op in Minecraft battles op de PC én in real-life! Ze strijden in 4 verschillende gamemodes om de nieuwe titel: Master of Minecraft. Het (virtuele) speelveld voor dit alles is de Efteling! Elke woensdag kan je om 16:00 een gaming video op Legends of Gaming (nlmind.info/C97XthQ7oIOfAWIGPoyFDYQ) bekijken en elke zaterdag 12:00 op het Efteling JR NLmind-kanaal een real-life challenge of een behind-the-scenes vlog. Aanstaande woensdag trappen we af met deze nu-al-epische LOG-special! Let’s go! Abonneer je op het Efteling Junior NLmind-kanaal (nlmind.info) en bekijk als eerste nieuwe video's van de Efteling! Kijk ook op instagram.com/efteling of op www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.
Aflevering 8 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 8 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 7 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 7 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 6 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 6 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 5 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 5 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 4 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 4 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 3 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 3 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 2 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 2 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 1 - Erecode - Seizoen 2
Aflevering 1 - Erecode - Seizoen 2
3 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal: nlmind.info. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Kijk naar nieuwe afleveringen van de spelshow Erecode op Nickelodeon!
Kijk naar nieuwe afleveringen van de spelshow Erecode op Nickelodeon!
4 jaar geleden
Erecode is terug! In deze avontuurlijke spelshow strijden vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar . Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk vanaf 30 april elke zaterdag om 10:00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 11:00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode. Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Erecode genomineerd voor Gouden Stuiver - Erecode
Erecode genomineerd voor Gouden Stuiver - Erecode
4 jaar geleden
Het televisieprogramma Erecode is genomineerd voor een Gouden Stuiver. Stem jij op Erecode? Kijk voor meer informatie over het stemmen en de Gouden Stuiver op: www.televizier.nl/. Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 8 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 8 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 7 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 7 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 6 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 6 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 5 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 5 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 4 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 4 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 3 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 3 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 2 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 2 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
Aflevering 1 - Erecode - Seizoen 1
Aflevering 1 - Erecode - Seizoen 1
4 jaar geleden
Erecode is een avontuurlijke spelshow waarin vier teams in verschillende uitdagingen tegen elkaar strijden. Gaat het één van de vier teams lukken om de erecode in de finale te kraken en het ereburgerschap van de Efteling te bemachtigen? Kijk elke zaterdag om 10.00 uur naar Nickelodeon. In België start de uitzending om 9.00 uur. Meer weten? Surf dan naar www.nickelodeon.nl/erecode of www.efteling.com/efteling-op-tv. Speel ook live mee met Erecode. Download de gratis Erecode app, doe mee met de quiz, win medailles en kraak de code. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. * App Store: itunes.apple.com/nl/app/nickelodeon-erecode/id997782033?mt=8 * Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.superherocheesecake.erecode Vergeet je niet te abonneren op het Erecode NLmind kanaal. Zo mis je geen enkele Erecode-video!
EGO_ CALM
EGO_ CALM - 21 uur geleden
Don speelt geen minecraft meer dus is hij wel een master
Jan Van Huffel
Jan Van Huffel - Dag geleden
Wie wort minecraft master 3 dat wort ook spanend
David Andeweg
David Andeweg - Dag geleden
Ooooooooyeeeeey arme link 30:40
David Andeweg
David Andeweg - Dag geleden
Oooogarme Dione
Quinten T
Quinten T - Dag geleden
hallo
Maxine Mattheus
Maxine Mattheus - 2 dagen geleden
Daar bij Gio is Melanie de zus er niet
Efteling Quarantaine Kanaal
Efteling Quarantaine Kanaal - 2 dagen geleden
nlmind.info/video/sqySgJmJp6KJhJs.html
Fleur De groot
Fleur De groot - 2 dagen geleden
Haha Gio ziet zijn moeder en zus altijd als laatst
Florian Smits
Florian Smits - 2 dagen geleden
leuk
Pietje Neusgat
Pietje Neusgat - 2 dagen geleden
Die minecraft earth is dikke bullshit ik heb gedownload en werkt helemaal niet
Sanne Van den bliek
Sanne Van den bliek - 3 dagen geleden
Ik vond jeremy het best
Ebrar Ebrar
Ebrar Ebrar - 3 dagen geleden
Dit is toch geen live stream
playmobilkids love playmobil
playmobilkids love playmobil - 3 dagen geleden
Lolololololololololololololololololololololololololol
Aukje Van Den Hoogenhof
Aukje Van Den Hoogenhof - 3 dagen geleden
Senna heeft een leuk acsentje
Chae
Chae - 5 dagen geleden
Iemand maak hier een gifje van 13:29
Evi Altijd
Evi Altijd - 5 dagen geleden
Haha😂😂 die fakir rijmt alleen maar!😂😂
Sofya Pauwels
Sofya Pauwels - 5 dagen geleden
ZAK PATAT. 😂
Sippora Neurink
Sippora Neurink - 5 dagen geleden
leuke video maar ik kan gewoon niet zien waar ze zich verstoppen en wie er gevonden wordt enzo. jullie kunnen dit het beste overdag doen en zonder die gopro´s verder wel een leuke video! p.s. (geen haat)
Noutjeee17 Noutjepsychic
Noutjeee17 Noutjepsychic - 6 dagen geleden
💜
playmobilkids love playmobil
playmobilkids love playmobil - 6 dagen geleden
Love Harm
playmobilkids love playmobil
playmobilkids love playmobil - 6 dagen geleden
👍🏻
vincent hagen
vincent hagen - 6 dagen geleden
arme oude don 3:12
xandra van den berg
xandra van den berg - 7 dagen geleden
Lisa de rider . heeft mijn naam .en ik vind het gek dat je dat je mijn naam niet had ondout had . Joost.😟😟😟😟😟😟😟
vincent hagen
vincent hagen - 7 dagen geleden
heeft iemand die kar gezien op 2:08
Fashion Fleur
Fashion Fleur - 7 dagen geleden
Hoelaat is de witchwars finale?
playmobilkids love playmobil
playmobilkids love playmobil - 7 dagen geleden
De Efteling is een leuke plek
lunar w
lunar w - 8 dagen geleden
Maar die kinderen zijn geen echte jury ze zijn gewoon azo
Adriaan Berkers
Adriaan Berkers - 8 dagen geleden
Rip harm
Tygho Kolthof
Tygho Kolthof - 9 dagen geleden
Zielig voor link die in de kouw 😭😭
Jona van dijk
Jona van dijk - 9 dagen geleden
Leuk
Ben de Ruysscher
Ben de Ruysscher - 9 dagen geleden
dit is geweldig
True Gaming
True Gaming - 9 dagen geleden
Zijn die teams nu niet geswitched
tom de beij
tom de beij - 9 dagen geleden
Hahaha harm heeft alleen 64 vis en 3 enderpearls
Klaas Van de Putte
Klaas Van de Putte - 9 dagen geleden
jullie hebben echt een coole intro.
Milan van Kapel
Milan van Kapel - 9 dagen geleden
F in de chat voor harm
Thijs Mollen
Thijs Mollen - 9 dagen geleden
Ben ik de enige die het opvalt dat de finale op 1 april is
sap drinker de 2de
sap drinker de 2de - 9 dagen geleden
Hebben jullie wel copyrights voor mincraft.
Valentijn Mucaj
Valentijn Mucaj - 9 dagen geleden
Je mag geen handen schudden
coole mike4
coole mike4 - 9 dagen geleden
Wij hadden een 3-daags verblijf in luxe landhuys geboekt Maar helaas gaat tie niet door😥❤
The Twins
The Twins - 9 dagen geleden
Was. Je. Bang
Joshua Heijligers
Joshua Heijligers - 10 dagen geleden
Mijn lijst van de winnaars 1.Don 2.duncan duncan duncan 3.harmpul 4.joost Idk gun joost gwn het minst
Onno de Groot
Onno de Groot - 10 dagen geleden
Tuurlijk haal je het Quin!!!!!😭💗🧡🤴🙆🏂
Levi brawl
Levi brawl - 10 dagen geleden
3:18 arme don
Jacinta _Besson
Jacinta _Besson - 10 dagen geleden
Wnnr Joost zn balk vol is en Harm maar 2 items heeft..
Floor power
Floor power - 10 dagen geleden
Harm heeft de beste loot
Mihai Constantin
Mihai Constantin - 10 dagen geleden
Hoe gaan ze de potions gebruiken als dat geen splash potions zijn
Roland van Gessel
Roland van Gessel - 10 dagen geleden
Like als je Milan heet
stargames xfm
stargames xfm - 10 dagen geleden
Joost zij in plaats van duncan 10:00
Elnathan Kreijkes
Elnathan Kreijkes - 10 dagen geleden
Mijn volgorde van wie moet winnen: 1Jones of Duncan 2 een van die 2 3 Don 4 Harm
Job van Tulder
Job van Tulder - 10 dagen geleden
Don en Harm moeten echt iets gaan doen met jodelen
Tony Fredriksz
Tony Fredriksz - 10 dagen geleden
Joost had een eend gemaakt
micha_ pouwer10
micha_ pouwer10 - 10 dagen geleden
lol
micha_ pouwer10
micha_ pouwer10 - 10 dagen geleden
joooooooooost
Jum 4
Jum 4 - 10 dagen geleden
Waarom gaat team blauw bij vuur (rood) in Joris en de draak?
Gewoon Jander
Gewoon Jander - 10 dagen geleden
waarom gaan don en harm bij vuur en bij water. like als jij dat afvraagt!!
Sjoerd Van de Langemheen gaming
Sjoerd Van de Langemheen gaming - 10 dagen geleden
Arme oude don
Folke De Vries
Folke De Vries - 10 dagen geleden
Duncan ik hou ook niet van achtbanen hoor
tonjo smit
tonjo smit - 10 dagen geleden
Ik bedoel Don
tonjo smit
tonjo smit - 10 dagen geleden
Tuurlijk ook voor jullie allemaal natuurlijk ook voor dunken en voor Joost voor en natuurlijk ook voor done ik ook voor Harm Nou ik ga lekker kijken
tonjo smit
tonjo smit - 10 dagen geleden
Doei ik ga Lekker kijken
tonjo smit
tonjo smit - 10 dagen geleden
En natuurlijk al jullie Minecraft filmpjes
tonjo smit
tonjo smit - 10 dagen geleden
En die zijn heel leuk
tonjo smit
tonjo smit - 10 dagen geleden
Maar als link er bij zou zijn dan zou ik voor link zijn maar link is er nu niet dus nu ben ik gewoon lekker voor joost en ik kijk ook altijd joost Pokémon filmpjes
tonjo smit
tonjo smit - 10 dagen geleden
Nou ik ben niet alleen voor Joost maar ook een beetje verdomme toch wel heel veel voor jou
Rootje 300
Rootje 300 - 10 dagen geleden
Dit is allemaal skriptit
Aloelmeneer
Aloelmeneer - 10 dagen geleden
Don en Harm zijn team blauw. Gaan in rood. Me: what!?
Mex
Mex - 10 dagen geleden
Ik heb het begin 3 keer gekeken gewoon voor de vakir
Thomas Nguyen
Thomas Nguyen - 10 dagen geleden
13:11 sukkels
N e E
N e E - 10 dagen geleden
Wtf dat moment in joris en de draak Heb nog nooit zon geluid uit don horen komen haha
michelle LoL
michelle LoL - 10 dagen geleden
Omg Don gaat het wel je viel echt hard dat kunnen die ouwe mannen botten van jou niet aan hoor
Jasper B
Jasper B - 10 dagen geleden
Duncan heeft de beste setup, Joost heeft de meeste gruikbare items, Don heeft de beste items en Harm heeft poep.
Yoran Paauwe
Yoran Paauwe - 10 dagen geleden
Hij kan wel goed rijmen
iets verslaafd
iets verslaafd - 10 dagen geleden
joost meeste items wordt 2de
Yanniek Van Liempd
Yanniek Van Liempd - 10 dagen geleden
Don en Harm zijn team blauw en gaan in joris en de draak in rood😂😂😂
NeeGeenThompson
NeeGeenThompson - 10 dagen geleden
Zeer tegenstrijdig dat team blauw in de rode Joris en de draak karretjes gaan😂
Tycho Murray
Tycho Murray - 10 dagen geleden
Hebben ze een blauwe overal gaan de in vuur
Doreen Mohammed Ali
Doreen Mohammed Ali - 10 dagen geleden
Rip opa don die omvalt hij is zijn stok denk ik vergeten
Jasper luckyNL
Jasper luckyNL - 10 dagen geleden
Rip harm
Jayden Schoot
Jayden Schoot - 10 dagen geleden
Eigenlijk MOET joost wel de finale winnen want hij heeft gewoon echt hele goeie loot om mee te beginnen hahaha like als je dat ook vind
BabyYoda IsCute
BabyYoda IsCute - 10 dagen geleden
Waarom deed de fakir mij zo denken aan kascper ik weet ook niet waarom lol
julian 2107
julian 2107 - 10 dagen geleden
en uhhh..... die finale op woensdag 1 april is geen grapje hè....
Alise Lieffijn
Alise Lieffijn - 10 dagen geleden
goed zo Uberquin
Tobias Hagebeek
Tobias Hagebeek - 10 dagen geleden
0:48 Corona?
evi vergeer
evi vergeer - 10 dagen geleden
Je mag geen handen meer geven :boeie
Senne vW
Senne vW - 11 dagen geleden
Joost : blije kreten Harm : aaaaaaahhhhh
Jorn
Jorn - 11 dagen geleden
2:38 Pardoes gaat stuk
Anne-fleur lapje
Anne-fleur lapje - 11 dagen geleden
Ik mis link en jermey nog steeds😭
Jaafar Mokhtari
Jaafar Mokhtari - 11 dagen geleden
spoiler alert: iemand gaat winnen😁😁😁
Esther Vriens
Esther Vriens - 11 dagen geleden
F in de chat voor Harm 😅😅😅
Robert Wotte
Robert Wotte - 11 dagen geleden
Ik denk dat duncan woensdag gaat winnen
Norine
Norine - 11 dagen geleden
Don ff Jin nadoen in het intro stukje, we stan
F TR
F TR - 11 dagen geleden
Don zit bijna i elke serie
Jade Verstappen
Jade Verstappen - 11 dagen geleden
My "mom" don't no what "mom" is 😂
snoko2
snoko2 - 11 dagen geleden
Ook al heb ik het idee dat Joost en Duncan op het einde misschien net iets langzamer waren dan nodig ;) Toch ben ik erg trots, Harm je bent nog niet verloren jongen.
Carlijne Prince-Nitert
Carlijne Prince-Nitert - 11 dagen geleden
ik hou van pardoes heel veel
Bart de Laat
Bart de Laat - 11 dagen geleden
8:01 don jij rent mooi
bleustargamer41
bleustargamer41 - 11 dagen geleden
WAT IS DIT NOUW! joost speelde vorige aflevering met het vissen vals en nu probeerde hij het weer! efteling of kpn gaming, hoeveel likes moet deze coment hebben om joost een paar (1-3) items te laten inleveren? dit wordt gewoon een petitie
Rick Leenen
Rick Leenen - 11 dagen geleden
Warom niet in de ochtend dat is handiger
Moris Tack
Moris Tack - 11 dagen geleden
Mijn lijst van wie moet winnen 1.Don 2.Djuncan 3.Joost 4.Harm Sorry Harm
jochem bossink
jochem bossink - 11 dagen geleden
Don en Harm de reusabele enderpearle menen