Dit zijn de aangescherpte corona-maatregelen

665
88
 
In de persconferentie van maandagavond vertelt minister Grapperhaus de aangescherpte corona-maatregelen. Abonneer je hier: bit.ly/AbonneerTelegraaf
Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: www.telegraaf.nl/
Facebook: facebook.com/telegraaf/
Instagram: instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: twitter.com/telegraaf
#TELEGRAAF
Looptijd: 03:10

Reacties

Bell Max
Bell Max - 16 uur geleden
A No
A No - 3 dagen geleden
Door vleermuis kan het niet anders had het al jaren geleden moeten zijn.
2018 testlab biowapen komt vrij
2019 eerste uitbraak
Verzwegen tot 2020
We zijn te laat de hele wereld het zit ook overal in.
Ze willen geen paniek zaaien mogelijk komt leger mensen vervoeren controles op straat door leger mogelijk lockdown
Dit virus gaat.niet zomaar weg
Overbevolking
De staat heeft zoals kabinet gefaalt.
Geen rechten kunnen verhalen in nederland.
Allemaal opgezet plan wij zijn kuddes als dieren
Ze gooien alle prijzen omhoog de burgers kunnen het.weer terug betalen.
Macht en geld
enjoy
enjoy - 4 dagen geleden
De echte reden voor de Corona-hype
Laten we om te beginnen deze hype in een historische context plaatsen. In 2002 hadden we SARS, wat een afkorting is van de Engelstalige omschrijving “Severe Acute Respiratory Syndrome” (ernstig acuut ademhalingssyndroom). In 2009 was er de zogenaamde varkensgriep of Mexicaanse griep, officieel in het Engels “Swine-Origin Influenza Virus” (S-OIV) geheten. Vanaf december 2012 volgde MERS als afkorting van de Engelstalige omschrijving “Middle East Respiratory Syndrome” (Midden-Oosten ademhalingssyndroom). Daarna brak in februari 2014 in West-Afrika een epidemie van het zogenaamde Ebola-virus uit, vernoemd naar zijrivier van de Mongala, die via de Kongo in de Atlantische Oceaan stroomt. En daar kwam dus een paar maanden geleden het in de volksmond aangeduide “Coronavirus” bij. Maar ook SARS was volgens de reguliere virologen een coronavirus, en daarom werd het destijds officieel aangeduid als SARS-CoV (als afkorting van “SARS-CoronaVirus”). De virusuitbraak vanuit de Chinese stad Wuhan sinds december 2019 werd daarom aanvankelijk aangeduid als “SARS-CoV-2”. Later werd de officiële aanduiding ervan veranderd in COVID-19, als afkorting van de Engelstalige omschrijving “Corona Virus Disease (Corona-virusziekte) 2019”.
Terwijl de mainstream nieuwsmedia iedere volgende besmetting met COVID-19 breeduit uitmeten, gonst het in te alternatieve nieuwsmedia weer van de complottheorieën. En dan hebben we natuurlijk ook nog de fundamentele vragen betreffende de waarheid over gezondheid in het algemeen en de functies van micro-organismen als virussen, bacteriën en schimmels daarbij in het bijzonder. Ik zal daar nu niet dieper op ingaan, maar wil wel iedereen op het hart drukken dat angst veel schadelijker is dan menigeen denkt.
Waar ik nu de nadruk op wil leggen dat dit nieuwe coronavirus als afleiding wordt gebruikt voor het opvallend hard leeglopen van de financiële zeepbel die de overheden onder aansturing van de grote banken steeds verder hebben opgeblazen. De huidige economische crisis die steeds grotere vormen aanneemt komt vooral hierdoor, waarbij de mainstream nieuwsmedia maar al te graag de schuld schuiven op het coronavirus. Het gewone publiek kun je daarmee misschien voor de gek houden, maar de echte deskundigen weten wel beter. De afgelopen weken zijn er vele miljarden aan niet bestaande waarde verdampt, en dit is nog maar het begin.
Aryan pers
Aryan pers - 9 dagen geleden
Rijke land als Nederland!!!! Rutted moet schamen voor deze Hulp pakket! Wij als zzpers hebben niks ontvangen en deurwaarder zijn bij onze deuren!
Raja Ramlal
Raja Ramlal - 10 dagen geleden
Er vallen mij 2 dingen op:
-Grapperhaus lijkt op voldemort met z'n gezicht
-het lijkt alsof die tolk de spot met de minister drijft achter z'n rug. Ze kan zo cabaretier worden
Dennis Saes
Dennis Saes - 11 dagen geleden
Herinnert u zich hoe premier Mark Rutte (VVD) de natie toesprak over “gecontroleerd groeiende groepsimmuniteit”? Onmiddellijk bleek er niets zinnigs te zeggen over “gecontroleerd” – de verspreiding was immers niet lineair maar exponentieel. Door de enorme hoeveelheden menselijke dragers kan het virus muteren tot aftakkingen die opnieuw ziek maken. Een virusuitbraak is in feite alleen “controleerbaar” met een vaccin. In China zijn patiënten na hun genezing een tweede keer ziek geworden. Toch kán ons land niet op slot, dat past niet bij ons want we zijn een open land, aldus de liberale tsjakka-praat van de premier.
Al snel bleek dat Rutte’s toespraak weinig om het lijf had en hoofdzakelijk een PR-moment was. Direct draaide het beleid naar een volledig lockdown scenario – al werd het niet zo genoemd, uit angst voor paniek en politiek gezichtsverlies. Inmiddels noemt het RIVM het verhaal van de groepsimmuniteit “ethisch totaal onverantwoord” terwijl ze eerder pal achter Rutte stonden. Welk instituut kan de gewone burger nog geloven?
bofooit gojo
bofooit gojo - 12 dagen geleden
Nooiiiiittttt MEer DOen Hea Lekker Naar Het Strand Of Hamsteren Of Naar het Bos Blijf gewoon Lekker Binnen
Kimmy yeong
Kimmy yeong - 14 dagen geleden
Alles dicht to 1 juni ? ja godverdomme zeg laat de zwakke gewoon binnen blijven en de mensen die geen gevaar lopen gewoon hun leven kunnen oppakken,ik verveel me dood vond het al vervelend dat alles tot 6 april dicht zou zijn en nu gewoon nog 2 maanden extra! hoe langer je alles op mensen forceerd hoe meer onrust er gaat komen en hoe mee rmensen gewoon schijt gaan hebben aan dit alles, je zou verwachten dat iemand in die 3 maanden toch onderhand wel een remedie gevonden zou hebben rutte met zijn kut kop en het zakdoekje meenemen and geen handenschudden sukkel dat ie is...
Joanna
Joanna - 14 dagen geleden
De aapjes horen zien en zwijgen krijgen nu een boete vanwege het samenscholingsverbod.
Melvin
Melvin - 14 dagen geleden
Ze hebben precies wat ze willen hebben.
De bevolking moet werken, belasting betalen en hun bek houden.
Geen plezier, feestjes, evenementen of naar het theater de bioscoop of een voetbalwedstrijd...
Binnenkort wie zonder reden buitenkomt krijgt een bon.....
En iedereen trapt erin.
bofooit gojo
bofooit gojo - 12 dagen geleden
Lekker aflezen wat anderen schreven, dat kan iedereen. Heeft die kale wel pech, dat men niets schreef over besmetting via oppervlakten. Fail, Nederland heeft een onbekwa
No Trust
No Trust - 14 dagen geleden
1,5 m afstand! Hier lopen de bejaarden in kuddes door het winkelcentrum.
Joanna
Joanna - 14 dagen geleden
Corona is just like burning your own house "and those of your neighbours" in order to get rid of that one little spider in the corner that might decide to harm you at night. By
Lekkerbelangrijk
Lekkerbelangrijk - 14 dagen geleden
Mensen zijn te laf om commentaar te leveren over deze moordenaars 🖕🏾fuck opruimen deze k zooi, doet u huiswerk 📚 en onderzoek
damien rooijakkers
damien rooijakkers - 14 dagen geleden
het mooie hieraan is is dat hij dit aan het vertellen is terwijl de pers op elkaar gepropt zit..
Jeffrey Koelewijn
Jeffrey Koelewijn - 14 dagen geleden
Goed om na te kijken.
Basis:
Hoeveel mensen zijn er bekend besmet.
Hoeveel mensen ervaren er meer dan milde klachten en gingen daardoor ongeveer naar de dokter (mogelijk rekenen dat er meer mensen
naar de dokter gingen, ook wat mensen met milde klachten en wat toevallige testingen).

Hoeveel mensen van de bekende besmette mensen gingen er dood.
Hoeveel van de bekende besmette mensen, die geen achterliggende ziekte hadden en onder de 55-60 jaar oud waren gingen
er dood.


Mogelijkheid, een voorbeeld (graag de wiskunde even nakijken voor de zekerheid):

Bijvoorbeeld er is bekend dat 5000 mensen besmet zijn. En van de 5000 mensen die besmet waren, waren daar 50 mensen van doodgegaan.
Dan ging 1 op de 100 van de bekende besmette mensen ongeveer dood.

10 procent van de besmette mensen had meer dan milde klachten. En ongeveer 10 procent van de besmette mensen ging daardoor naar de dokter.
Van de 50.000 besmette mensen gingen dus ongeveer 5000 naar de dokter (het aantal kan wat hoger liggen doordat het overal bekend was).

Van de 50 mensen die doodgingen waren 30 al oud en of bejaard en 15 hadden een achterliggende ziekte die gevoel was in verband met die ziekte of rookten bijvoorbeeld zeer zwaar terwijl het een long ziekte was en hun daardoor vatbaarder waren (misschien).
Dus 5 van de mensen die doodgingen waren gezond (mogelijk hadden hun wel tijdelijk een verlaagde weerstand of).

1 op 1000 mensen die besmet waren geraakt gingen dan ongeveer dood.
1 op 10,000 van gezonde mensen die besmet raken onder de leeftijd van 55-60 jaar kunnen dan ongeveer doodgaan.

Meer:
17 miljoen mensen ongeveer in Nederland. Stel, ogeveer de helft van de mensen raakt besmet.
Dan kunnen er ongeveer 850 gezonde mensen doodgaan onder de leeftijd van 55-60 jaar oud.
joe mama
joe mama - 14 dagen geleden
De slag bij de wcrol
TheUnTrustable0
TheUnTrustable0 - 14 dagen geleden
Gaat NIET gebeuren , Grapperhaus.
Tuurlijk ben ik best bereid om voorzichtig te willen zijn voor mijn mede mens, die helemaal geïndoctrineerd is geraakt door de vele leugens, en de vele onnodige aandikkingen.
Grapperhaus en de rest van het VVD kabinet Rutte3, zolang jullie cijfers niet juist zijn, gaan wij.. ik in elk geval..NIET akkoord met al die zogenaamde maatregels die bij voorbaat al niet eens werken.
Jullie gaan ook de rekening krijgen van al die aannemers en ondernemers (inclusief de boeren) de ZZP'rs, die nu hun geld aan hun neus zien voorbij gaan...hun klanten en hun opdrachten gaan missen.
En dat los je niet effe op met 1 of 2 miljoen euro van de BELASTING BETALER...!!
Het ter verantwoording roepen van de ministers-wet is met terugwerkende kracht allang ingetreden.
geokaker
geokaker - 14 dagen geleden
DEMOCIDE
Joy
Joy - 14 dagen geleden
Grapperhaus is echt een kaolo idioot, opgefokte kale biljartbal, zijn moeder
Door zijn manier van overbrengen voel ik mij niet geroepen naar hem te luisteren
Hebben jullie Niets mee te maken
Ik volg het voorbeeld van Rutte: Hij luistert niet naar de burger, dus luister ik niet naar hem. Flikker maar lekker op met je maatregelen!!!!!!
voldemort
voldemort - 14 dagen geleden
rip scholen in 2020
scroeffie
scroeffie - 14 dagen geleden
propoganda ! als je maar genoeg iets blijft herhalen en key woorden als gevaarlijk gebruikt ,dan gaat het men geloven ./ so min mogelijk nadenken mensen dan komt t wel goe ;)
AbdAllah BrainHawk
AbdAllah BrainHawk - 14 dagen geleden
Hahaha, gaat die kale ook naar de kapper? Zo kan ik ook regeren, met oogkleppen op! Vast ook te lui of te druk voor sporten hij.
By AbdAllah
AAwarrows
AAwarrows - 14 dagen geleden
krijg de tieves
Fay Donkers
Fay Donkers - 14 dagen geleden
ik heb een goede tip tegen het corona virus: maak een mengsel van lekkere geurtjes (zeep) een beetje water goed roeren, niet schudden, reuk of je het goed vind, giet het in een klein schoon flesje en je hebt je eigen zelfgemaakte handzeep/lotion
Dani Bananj
Dani Bananj - 14 dagen geleden
in april komt er een zombieapocolypse
EVC
EVC - 14 dagen geleden
Lekker aflezen wat anderen schreven, dat kan iedereen. Heeft die kale wel pech, dat men niets schreef over besmetting via oppervlakten. Fail, Nederland heeft een onbekwame overheid en de dodentol gaat enorm hoog zijn.
Wisse Peereboom
Wisse Peereboom - 14 dagen geleden
Ze moeten niks zeggen, want als ze ipv het met een korreltje zout hadden genomen het corona virus al vanaf dat het uitbrak in andere landen maatregelingen hadden genomen hadden we dit hele gezeur niet gehad, ik bedoel verwachten ze nou echt dat wanneer het zulk mooi weer is dat mensen binnen blijven?? Zal vast niet lang meer duren voordat er een opstand komt
AbdAllah BrainHawk
AbdAllah BrainHawk - 14 dagen geleden
Corona is just like burning your own house "and those of your neighbours" in order to get rid of that one little spider in the corner that might decide to harm you at night.
By AbdAllah
joop beekman
joop beekman - 14 dagen geleden
Kijk naar jensen voor de echte waarheid.
Arjan Kindermans
Arjan Kindermans - 14 dagen geleden
als je nou je land naar de vernieling wilt helpen moet je zó communiceren
Elliott R
Elliott R - 14 dagen geleden
De huur gaat omhoog gezellig en dat in tijd van crisis bedankt belastingdienst
Fabian Man
Fabian Man - 14 dagen geleden
Dus ook school :)
Esra Maatje
Esra Maatje - 14 dagen geleden
teweinig te laat
mv2294
mv2294 - 14 dagen geleden
Topdrukte bij inzamelpunt medische hulpmiddelen Rode Kruis
(Nu.nl)
Rode kruis neemt 1.5 m niet zo nauw in het filmpje.
S̷o̷l̷i̷d̷ ̷S̷u̷c̷c̷e̷s̷s̷i̷o̷n̷
Schapen dictators op zijn best!
J Ottink
J Ottink - 15 dagen geleden
wet huub stevens zegt over minister grapperhaus een vuile kootzak
J Ottink
J Ottink - 15 dagen geleden
die aftreden hoor niet naar knvb toe Eric guide en nico jan hoogma en ronald koeman en ook niet naar feyenoord misschien naar ajax dat ajax man
J Ottink
J Ottink - 15 dagen geleden
grapperhaus is ajax fan hoor niet kan naar knvb gaan Eric guide niet hebben
J Ottink
J Ottink - 15 dagen geleden
ajax fan kampioenschap
J Ottink
J Ottink - 15 dagen geleden
aftreden mister grapperhaus opa
Deep hug
Deep hug - 15 dagen geleden
1:07 vrouw met gangtekens en rapper met gekke echo. Rapgamestrong
Odin Kusters
Odin Kusters - 14 dagen geleden
Deep hug gekopieërd
Karim A
Karim A - 15 dagen geleden
Bye koningsdag
Vincent Dierckx
Vincent Dierckx - 15 dagen geleden
geef mij maar gewoon mijn diploma dan ben ik blij
The Tourist
The Tourist - 15 dagen geleden
ik heb gewed met mijn buurman dat er zaterdag 30.000 dood zijn hij zegt 25.000 hoop dat ik win anders moet ik zijn vrouw verwenen, en die is lelijk verdome, als ik win moet hij het zelf doen, hij is echt bang om te verliezen 😂
Deep hug
Deep hug - 15 dagen geleden
Onze vrijheid wordt afgenomen alleen om die domme virus draait alleen maar om geld 💰 we moeten op opstand komen
S Elo
S Elo - 15 dagen geleden
Slappe lul verhaal weer
Johnny B
Johnny B - 15 dagen geleden
Hoe zit dat met de asielzoekers ?
"Ik niet weet ik niet begrijp" 😷
Wendy Krikke Van God Wendy van Wendy
Amen
Karim Aka
Karim Aka - 15 dagen geleden
Mensen check de persconferentie van Bill Gates 4 jaar geleden. Dit is gepland, 10k doden op 7 miljard mensen.. als het om 100k begint te worden moeten we het serieus beginnen te nemen en dan pas kijken hoe ze er mee om moeten gaan in plaats van letterlijk alles stil te zetten. Mensen worden gek!
Val Nido
Val Nido - 15 dagen geleden
The World Cant Handle The Truth.
Q
WE WILL SOON SEE, HOW STRONG HUMANITY REALLY IS.
Corona is afleiding.
Odin Kusters
Odin Kusters - 14 dagen geleden
Afleiding van wat
Val Nido
Val Nido - 15 dagen geleden
YOU CANT STOP WHAT IS COMING.
Q
Israel Voet
Israel Voet - 15 dagen geleden
CORONA= MIND CONTROL!
Sara Greendale
Sara Greendale - 15 dagen geleden
ZIE JE ,.....DE BAGHWAN HAD MISSCHIEN ,VROEGER ,TOCH GELIJK ,MET DIE BODYSUITS-'CONDOOMS IN T ROZE GELOOF IK ...T WAS TOEN NOG BIJ DIE TALKSHOW:"RUR!!!!!!.....
Sara Greendale
Sara Greendale - 15 dagen geleden
.......mogen de moskeeen wel open blijven ,aub,...das een vraag ,van n goeie vriend ,van mij.....
Sara Greendale
Sara Greendale - 15 dagen geleden
WEEEEET JE ,WAT NOU HET ....ALLLLERLEUKSTE IS ...RUTTE ZEGT ,....HIJ PROMOOT ,DUS HIJ ZEGT ZOVEEL MOGELIJK MENSEN, BIJ ELKAAR ,,WANT DAN CREEER JE GROEPS-IMMUNITEIT ,...GEEN GRAPJE ,..KIJK MAAR NAAR TWEEDE KAMERDEBAT MET HEM EN WILDERS ..IK GELOOF 2/3DAGEN GELEDEN ,NU.... SERIEUS ,,100%-eerlijk ,geen ,grapje
sterretje sterretje
sterretje sterretje - 15 dagen geleden
De aapjes horen zien en zwijgen krijgen nu een boete vanwege het samenscholingsverbod.
Jorik De Leeuw
Jorik De Leeuw - 15 dagen geleden
U VERLIEST 48 TRILJOEN IN 6 MAANDEN U BENT VOOR COMPLEET KRANKZINNIG VERKLAARD
Lucas
Lucas - 15 dagen geleden
betekent dit ook dat de sportschool tot 1 juni is gesloten?
Dokter Hond
Dokter Hond - 15 dagen geleden
kerk: Komt allen tezamen
jubelend van vreugde
komt nu, o komt nu
naar Bethlehem
Staystrong
Staystrong - 15 dagen geleden
Onze vrijheid wordt afgenomen alleen om die domme virus draait alleen maar om geld 💰 we moeten op opstand komen
End Times *
End Times * - 15 dagen geleden
Mark of the beast chip 666
Waarschuwing, pak deze chip niet, de overheid is er al mee bezig 👹⛔‼️
Cas van den Heuvel
Cas van den Heuvel - 15 dagen geleden
als iedereen op een rustig tijdstip naar de appie gaat is het op gegeven moment juist druk op de rustige tijdstippen
Anne-Lynn Tolsma
Anne-Lynn Tolsma - 15 dagen geleden
ben ik de enige die meteen dacht dat als iedereen op rustige momenten gaat winkelen is het niet meer rustig XD XD
Onbekende Vreemdeling
Onbekende Vreemdeling - 15 dagen geleden
oke meester
Tuned Tiburon
Tuned Tiburon - 15 dagen geleden
coronahoax
Rozalia Csikos
Rozalia Csikos - 15 dagen geleden
Weet je wat echt asociaal is?
POLITIEK!
Sara Greendale
Sara Greendale - 15 dagen geleden
....?..nouh??....:"wat zal politiek, daarop antwoorden.....??
MAN VAN KWALITEIT
MAN VAN KWALITEIT - 15 dagen geleden
Bullshit
Horen zien En niet zwijgen
Horen zien En niet zwijgen - 15 dagen geleden
Dictatuurgedrag van het kabinet om te kotsen asociaal het word tijd dat jullie je gezonde verstand gaan gebruiken maar ben bang dat een zwaar bedorven gedachtengang zo als dat van jullie nooit zal werken!!! Waar is nu de stikstof crisis??? Oooooo mislukt plan daarom het misbruik van corona . Ik laat me niets verbieden of zijn jullie nazi’s ???
Ton den eerlijke
Ton den eerlijke - 15 dagen geleden
Kijk uit met op het werk, na de wc gaan!! .. die zit vol met adem, van de vorige,..goed voor een besmetting, hebben ze daar over na gedacht??
Bedrijfs besmetting......dat kost geld.......alles mot dus dicht !!!!!!!!
Soulkeeper
Soulkeeper - 15 dagen geleden
hij moet vast gebonden worden en door elke Nederlander in de mond gespugt worden
Wiggeltje Woepie
Wiggeltje Woepie - 14 dagen geleden
Dat is wel een strak plan
Mr. H.
Mr. H. - 15 dagen geleden
Incompetente politici die ons aan de wolven hebben overgeleverd!
Hay I'myou
Hay I'myou - 15 dagen geleden
VANDAAG EN GISTER. HEB IK GEZIEN ,, DAT. DE. WERKNEMERS. MEDEWERKERS EN MANAGERS. VAN DE ALBERT HEINS. IN UTRECHT. GEEN LATEX HANDSCHOENTJES MEER DRAGEN GEEN AFSTAND IN ACHT HODEN. EN MET HUN BLOOTE HANDEN. GELD BRIEFJES EN MUNTEN HAT(hand')"TEREN...... WAAAAUW!!!.../"winkelcentrum. Zuilen ...en. nog. Meeeer. Ook in maarssen...en verder in de stad. ,maar. Na het debat en de voorschriften !WHO...,VOND IK DAT ECCHHTT EEN DOMPER.....,,jreweetwel. Danny. ,die manager van de rokade AH. Die draagt zelf geen henteert geld zonder en laat. Zijn personeel. Hetzlfde doen...,,,fukkkin verboden ,, houdt geen. 1.5meters. In acht. En tot slot ...OOOOHJAAAAH. ZE. WASSEN DE WINKELWAGEN/mandjes niet EN TOEN IK HET VROEG, OOK DE PIN AUTOMAATJES KASSAAS NIET!!
Blackadder
Blackadder - 16 dagen geleden
Mensen/media/overheid die hysterisch zijn en anderen hun vrijheid af laat pakken voor een suf virusje zijn fascisten! Ik en velen trekken ons niks aan van de mensenrechten schendende regels van de overheid! Fuck de fascisten, ik ga en sta en doe wat ik wil!
Sara Greendale
Sara Greendale - 15 dagen geleden
JAAAAH ,PRECIES EN LAAT DE MOSKEEEN OOK LEKKER OPEN ,ZEG ,....WAT N ONZIN,HEH....!?
Sara Greendale
Sara Greendale - 15 dagen geleden
@Tim van de Leur hahahaaaaaaah,,,,laat ,m maar lekker doen,wattie wilt,,misschien wilt ,ie ook graag bv een moskeetje bezoeken ,,tsjaah,,,zijn vrijheid toch??......
Tim van de Leur
Tim van de Leur - 15 dagen geleden
Laten we hopen dat mensen zoals u tot de 3/4% horen die het niet gaan overleven... Het gaat om een virus die trekt zich niks aan van mensenrechten. BLIJF THUIS!
Winter Bear
Winter Bear - 16 dagen geleden
Hier zien we criminelen aan het werk. Dat mensen na alle leugens uberhaupt nog naar de media luisteren en alles maar geloven blijft me verbazen. Ik dacht dat iedereen een hekel had aan Rutte, maar nu neemt iedereen deze overduidelijk corrupte man weer vet serieus. Mensen zijn verslaafd aan angst en ik durf te wedden dat veel agenten deze maatregelen niet eens gaan handhaven, omdat zij ook maar mensen zijn en dit veel te ver gaat. Veel sterkte alllemaal!
Damian nl
Damian nl - 16 dagen geleden
En ik moet gewoon naar mijn zorgboederij 😂
gert hoekstra
gert hoekstra - 16 dagen geleden
dit is niet de echte waarheid
joey ferdinandus
joey ferdinandus - 16 dagen geleden
vandaag nog gewerkt in amsterdam en de meeste mensen lopen nog dicht langs je of tikken je aan om wat te vragen....
overlord2304
overlord2304 - 16 dagen geleden
krijg de tyfus grapperhaus, fucking clown die je bent, ik ga niet mijn leven compleet pauzeren omdat jij en dat kut cabinet waar je deel van uit maakt nu pas doorhebben dat er maatregelen hadden moeten worden genomen.
Odin Kusters
Odin Kusters - 14 dagen geleden
Moet je dan niet juist je leven stil zetten
Billi Willi
Billi Willi - 16 dagen geleden
Jammer dat rutte geen afstand houd
Made In EU
Made In EU - 16 dagen geleden
bla bla bla
Sara Greendale
Sara Greendale - 15 dagen geleden
Hahahaaaaah, pffffh,....blaah,blaah,blahahaaaaah!" Auw ,dat lachen ,deed pijn,...ffffjw,...dank je!!"cheers!!
its upsetting m n my homegurl
its upsetting m n my homegurl - 16 dagen geleden
Oke, maar hoe zit het met mensen die op een privé-school zitten? Mochten de scholen gesloten worden, geldt dit dan ook voor hen?
Volgende