TERUGKIJKEN: Kabinet kondigt nieuwe maatregelen aan vanwege coronavirus

4 777
680
 
Het kabinet neemt nieuwe maatregelen vanwege het coronavirus in Nederland. Alle samenkomsten en evenementen worden tot 1 juni verboden. Dat geldt ook voor evenementen met minder dan 100 personen. Dat maakte justitieminister Grapperhaus zojuist bekend in een persconferentie met premier Rutte en zijn collega-ministers Van Rijn (Medische Zorg) en De Jonge (Volksgezondheid). Burgemeesters krijgen meer mogelijkheden om te handhaven en de nieuwe maatregel zal worden gehandhaafd met boetes, zei Grapperhaus.
De ministers waren vanmiddag bijeen voor crisisoverleg. Rutte zei dat de aanscherping van de al bestaande maatregelen nodig was, omdat hij nog te veel mensen ziet die zich niet houden aan onder meer de regels anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. "Mijn verstand staat stil bij de overvolle stranden van de afgelopen dagen", zei hij.
Lees het laatste nieuws in ons liveblog: nos.nl/liveblog/2328059
(#corona #kabinet #persconferentie)
Looptijd: 46:19

Reacties

NOS
NOS - 16 dagen geleden
We hebben de stream iets eerder aangezet: op 1:17 min begint de uitzending en op 4:01 min begint de persconferentie :)
Joranvanderc Derc
Joranvanderc Derc - 10 dagen geleden
@L Woke i I feel you...don't lose your grip...keep posting!!. KEEP GOING!!
Joranvanderc Derc
Joranvanderc Derc - 10 dagen geleden
Hoe typ jij?.
The Godless
The Godless - 10 dagen geleden
@Shaw358 weleens van event 201 gehoord? deze uitbraak is getest!!!!
The Godless
The Godless - 11 dagen geleden
@Shaw358 1] agenda 21 - overpopulatie bestrijden...kunt ze moeilijk allemaal vermoorden maar iedereen wordt weleens ziek ;) 2] door een crisis in het leven te roepen, kunnen ze mooi een boel wetgeving erdoor rammen die er anders nooit was gekomen ;( 3] elke crisis kent winnaars en profiteurs....
Shaw358
Shaw358 - 11 dagen geleden
@The Godless een wapen met welk doel
kwebelle
kwebelle - 2 dagen geleden
29:08 daar kijk ik nu al naar uit
Paul Van Amersfoort
Paul Van Amersfoort - 5 dagen geleden
De Chaos bij het Ministerie van List & Bedrog (voorheen: Justitie & Veiligheid) neemt alleen maar toe.
De STASI (Voorheen Openbaar Ministerie) stopt continue zaken in de doofpot. En de medewerkers van de Josti-band (voorheen Politie), zijn of corrupt, of rassenhaters of randdebielen.
Deze Dinosauris-organisatie wordt in stand gehouden door een VVD-CDA Regenten kliek. Want ze willen op het pluche blijven zitten.
Nederland is geen Rechtstaat, geen Democratie.
Nederland is een maffia staat geregeerd door een VVD-CDA Regenten kliek. Een BananenRepubliek
larsruben1
larsruben1 - 5 dagen geleden
Ik ben bezorgd dat het misschien nog erger wordt.
Niels Abdioska
Niels Abdioska - 6 dagen geleden
5G
Double -U
Double -U - 7 dagen geleden
JUNOW
Emporio Cipriani
Emporio Cipriani - 8 dagen geleden
Divide and Conquer wij zien het weer alleen beetje anders.
Emporio Cipriani
Emporio Cipriani - 8 dagen geleden
Ik snap niet hoe kan je gaan werken met 100 mensen in logiestiek-bedrijf
en je kan niet samen zijn met jou vrienden anders boete ? Corruptie begint bij Nederlanders of bestaat het al ? Volgens mij dat is puur machtsmisbruik want jullie controlleren mensen met thuis-werk schema doen wtf ?
BEDRIJVEN MOET OOK DICHT DAN !
Als dit is echt serious ?..
Randy Sumarni
Randy Sumarni - 8 dagen geleden
Die meneer zegt juno in plaats van juni🤣 die kale meneer zei dat
AbdAllah BrainHawk
AbdAllah BrainHawk - 8 dagen geleden
Over boetes gesproken, niks mis mee, mensen beboeten, maar boetes moeten ook democratisch zijn, maar dat zijn ze nu dus niet Coronabink Rutte. Als ik 3000 euro per maand verdien en 300 euro betaal voor een rode stoplicht negeren is dat 10% van mijn salaris, echter voor iemand die 6000 euro per maand verdient is dat maar 5% van zijn of haar salaris. De ene voelt een klap van een boete harder aan dan een ander omdat ze niet inkomensafhankelijk worden uitgedeeld. Weg met die bedragen, voer maar precentages in, 10% van een salaris of uitkering voor een rode stoplicht, dus 60 euro voor iemand die maar 600 euro per maand verdient en 600 euro voor iemand zoals u die 6000 euro per maand verdient!
By AbdAllah
Beetje Karma van tijd tot tijd Rijke Rutte. Neppe agenten, respect moet je verdienen!
Gevangenisstraffen zijn wel democratisch!
Bij 5 jr zitten voelt rijk of arm dezelfde pijn! Ik voor president, ga weg, ik zou zeggen, alle boetes op on hold zetten, eerst dit rechttrekken, daarna ieder die hiervoor teveel heeft betaald voor boetes vergeleken bij dit nieuwe systeem terug compenseren en ieder die te weinig heeft betaald voor boetes en lopende boetes maar mazelen. Ik zou Nederland failliet maken zogenaamd..
Stefan ll
Stefan ll - 8 dagen geleden
13:12 tot 1 juno
Paul Van Amersfoort
Paul Van Amersfoort - 8 dagen geleden
Onder de kabinetten Rutte zijn veel IC-plaatsen wegbezuinigd. En toch zijn er nog mensen die op de VVD-CDA Regenten kliek stemmen.
Laten we hopen dat dit virus alle Gereformeerden, Katholieken en VVD-ondernemers raakt.
Dat ruimt lekker op
Nikola Tesla
Nikola Tesla - 8 dagen geleden
Ik heb dringend geld nodig, kunt u mij een beetje doneren als uw economische situatie goed is?
IBAN: TR90 0013 4000 0145 5086 6000 02
Voor- en achternaam: Fatih Akkoş
kenetic182nd
kenetic182nd - 8 dagen geleden
Wellicht is het gewoon tijd dat de mens (het gezwel, hier op Aarde) dat wij als mens uitsterven. We spelen voor god. Ik ben van mening ongeacht of mijn familie hier aan zou lijden dat het corona virus ons compleet zou afmaken. Lekker met boetes handhaven. Waarom boetes? En bijvoorbeeld geen mobiele eenheid? Geld. Geld. Geld. Spuugzat ben ik het.
remon van der linde
remon van der linde - 9 dagen geleden
126K abonnees Zegt genoeg
remon van der linde
remon van der linde - 9 dagen geleden
In de Virchow-kliniek van het Charité-ziekenhuis in Berlijn zouden vele coronapatiënten worden behandeld. De Duitse journalist Billy Six besloot poolshoogte te nemen.
Volgens de media is er in het ziekenhuis sprake van een noodsituatie, maar Six trof een zo goed als lege kliniek aan. “Er gebeurt hier niets.”
Het enige wat in de kliniek naar de corona-uitbraak verwijst zijn A4’tjes waarop staat dat je niet naast elkaar mag zitten.
Niets te zien
Anton M
Anton M - 9 dagen geleden
Politiek gebruikt corona om dictatuur in te voeren! Laat mensen gvd zelf beslissen hoe ze met corona omgaan!
Ufuk Inan
Ufuk Inan - 9 dagen geleden
Zou veel beter en chil zijn overvallem worden dan gepleegt inbraak bij juweloierss beterr tochh
Ufuk Inan
Ufuk Inan - 9 dagen geleden
HOOPTE LANGER 1 OKTOBER OFZO
criti cast
criti cast - 10 dagen geleden
Mijn naam is Ewald Engelen. Ik ben een trotse linkse extremist en heel erg slim. De Vleesetende rechtse kapitalisten krijgen wat ze toekomt. Hoop dat KLM ook zal verdwijnen. Discussie voeren? Altijd in voor een goed gesprek: 0623885273 24/7 op WhatsApp en email: e.r.engelen@uva.nl . Veel dank.
Alper Mermer
Alper Mermer - 10 dagen geleden
1,5 meter afstand... 🤦‍♀️
Frits lammering
Frits lammering - 11 dagen geleden
Wat een journalistiek zeg bah!!Jullie hebben een filmpje van 1sept 2014 zo geédit dat het lijkt dat putin wegloopt van sweney!!!(wat nep is wandt putin heeft de beste man gewoon te wordt gestaan) dus wat is nog de waarheid bij jullie??? en dit is met opzet gedaan om het nederlandse volk op de verkeerde been te zetten!!!
Ik geloof diep in media manupilatie EN dat jullie de waarheid verdraaien😱😱😱😱
Trump heeft gelijk jullie zijn allemaal FAKENEWS!!!
Laurens Tiel
Laurens Tiel - 11 dagen geleden
13:04 1 Juno
F FW
F FW - 11 dagen geleden
Naar de brievenbus? Die man is echt actueel, nogmaals een bevestiging dat ze maar wat onzin uitkramen. Oh ja, en als je op de snelweg pech hebt, loop naar de praatpaal!!!
NationalSniper
NationalSniper - 12 dagen geleden
De soep wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-per-onderwerp/maatregelen-en-handhaving
"Mag ik nog wel een verjaardagsfeestje thuis vieren?"
"Naast het eigen gezin, is het advies om het bezoek thuis te beperken tot 3 personen."
Er staat wel dat het ADVIES is maximaal 3 personen. Een advies is niet bindend.
Je bent dus niet strafbaar als je 4 of meer personen op bezoek hebt. Dan zou er verplicht staan in plaats van advies. En ik vermoed dat dit ook vooral is bedoeld om thuisfeestjes van grote groepen jongeren te ontmoedigen (maar ook die zijn dus niet verboden).
Waarschijnlijk is het zo gedaan omdat dit grondwettelijk niet kan worden verboden.
Verder mag groepsvorming buiten ook nog.
"Wat betekent een verbod op groepsvorming?"
"Door het beperken van sociale contacten is de kans kleiner dat je elkaar besmet. Een burgemeester kan bepalen dat in een bepaald gebied een verbod op groepsvorming geldt. Dit betekent dat er op deze plaats geen groepsvorming mag plaatsvinden met 3 of meer personen."
"Van verboden groepsvorming is sprake als drie of meer mensen niet de 1,5 meter afstand in acht nemen en die geen huishouden vormen."
Groepsvorming buiten mag dus. Je mag gewoon naar het park, het bos of het strand. Er gelden wel beperkingen als de burgemeester in een bepaald gebied heeft bepaald dat daar een verbod is op groepsvorming.
Als daar 3 or meer personen bij elkaar zitten die GEEN huishouden zijn zonder 1,5m afstand er tussen dan ben je in overtreding.
Ben je met 3 of meer en hou je die afstand wel dan ben je NIET in overtreding.
Maar is er geen verbod op groepsvorming in dat gebied dan is er dus GEEN verbod om met 3 of meer bij elkaar te zitten zonder 1,5m afstand.
En ben je met z'n 2en dan is er NERGENS een verbod op op minder dan 1,5m afstand van elkaar te zijn, of je nu wel of geen huishouden deelt.
Maar behoor je tot een huishouding (bijvoorbeeld (gebroken/samengesteld) gezin, mensen met (LAT) relatie, studentenhuis met gemeenschappelijke keuken/badkamer) dan mag je dus WEL gewoon lekker hutje mutje bij elkaar zitten in een gebied met verbod op groepsvorming.
In de praktijk lijkt het me lastig handhaafbaar. Als een groepje bij elkaar zit in gebied met verbod groepsvorming en ze zeggen dat ze 1 huishouden zijn. Dan is het aan de handhaver om te bewijzen dat dit niet zo is (onschuldig tot tegendeel is bewezen). Op je ID staat niet waar je woont, weet niet of ze dat makkelijk na kunnen trekken.
Dus als groep jongeren kun je zeggen dat je in studentenhuis woont met gezamenlijke vertrekken.
De handhaver kan overigens van 1,5m afstand ook je ID niet eens lezen. Dus hoe kan hij dan bekeuren? Want hem overpakken mag ook niet (besmettingskans, het virus kan op je ID zitten).
5wekshrek
5wekshrek - 12 dagen geleden
Gaan scholen ook dicht tot en met 1 juni?
Arend van Felius
Arend van Felius - 12 dagen geleden
corona vieris in nederland dus 🚍🚃🛳✈️. moet ook ferbood sijn nu geen afstand in met. bus trijn boot. bus. ik fint dat ook ferbood moet nu
Jona Fast
Jona Fast - 12 dagen geleden
Het is bijna zomer !!
E Haesen
E Haesen - 12 dagen geleden
Waarom zijn er reporters bij?
Zijn die essentieel?
En waarom bevinden de mensen op en voor het podium zich binnen anderhalve meter van elkaar?
Rick Astley
Rick Astley - 12 dagen geleden
Ongeveer 3 of 4 weken geleden zei RIVM dat het Nederland niet zomaar zou bereiken. Ook werden de moties van FvD voor meer materiaal voor de zorg inkopen en meer ic locaties regelen weggestemd. Gelukkig gaat Forum begin 2021 zeer terecht de grootste partij worden, een klein lichtpuntje in deze tijd. Wees nog even voorzichtig Nederland, afstand houden en gezond verstand gebruiken!
Ra, The Sun Of God
Ra, The Sun Of God - 12 dagen geleden
Ik doe wtf ik will
Jelle B
Jelle B - 12 dagen geleden
Journalisten doe eens normaal! Vraag niet naar de bekende weg om je stem te laten horen!
TRAVEL MAN
TRAVEL MAN - 12 dagen geleden
Wie gaat de straaten opruimen?
Heleboel rotzootje op straat.
Casper van Leeuwe
Casper van Leeuwe - 13 dagen geleden
Ik zie meer oudjes op straat lopen dan jongeren...
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
april een besluit, goed bezig
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
neem nu een besluit, het is niet heel moeilijk
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
goed bezig overheid
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
ik denk dat we in lock down gaan, dit blijft niet uit
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
gaan we boetes uit delen, dat helpt
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
coffeeshops blijven open, omdat het volk schreeuwt, dan is de overheid zwak
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
ik denk dat de overheid tekort doet in deze
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
dicht is dicht
i want yum
i want yum - 13 dagen geleden
Dus scholen ook?
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
hahahahaha nu krijgen we maat regelen. dit had al veel eerder moeten gebeuren
kli2345
kli2345 - 13 dagen geleden
Ik vind de goede regels aangenomen en wij moeten allemaal in Nederland aan regel houden. ♥
S Dew
S Dew - 13 dagen geleden
kinderen kunnen buiten spelen, maar raken met hun gore handen wel onze gemeenschappelijke voor deur aan, vervolgens komen mijn buren en/of ik thuis, zit ik aan de zelfde voor deur!.
Piet Post
Piet Post - 13 dagen geleden
Wie trapt er nu nog in die poppenkast
Lena l'Hoest
Lena l'Hoest - 13 dagen geleden
Het is nu 3 stamen Corona virus actief, 1 was in China, 2 in Iran en 3 in Italië, meest dodelijke, hier is een simpele vraag hoe is het mogelijk en wie is er achter?
Lena l'Hoest
Lena l'Hoest - 13 dagen geleden
Het is nu 3 stamen Corona virus actief, 1 was in China, 2 in Iran en 3 in Italië, meest dodelijke, hier is een simpele vraag hoe is het mogelijk en wie is er achter?
J.R. Arnolli
J.R. Arnolli - 13 dagen geleden
Kerkelijke huwelijken kennen we in NL niet, mn Grapperhaus. Wel een kerkelijke inzegening van een burgerlijk huwelijk. Waarom dit onderscheid? Andere verenigingvormen/clubs mogen toch ook géén samenkomsten meer houden?!?? NL kent toch scheiding van kerk en staat? Waarom dan, nogmaals, dit onderscheid? Op welke stoel zit U?
Spellbreaker
Spellbreaker - 13 dagen geleden
Zie hier de versnelde invoering van De Nieuwe Wereld, niet te stoppen met name omdat nog te weinig mensen in staat zijn om te zien hoe het spel wordt gespeeld en hoe ontzettend ze worden bedonderd door de ELite.
Toch gaan bij steeds meer mensen de ogen open, sta open voor de mogelijkheid dat u elke dag elk jaar door de media, elite, politici etc. wordt gemanipuleerd om de wereld naar hun beeld om te vormen.
Probleem - reactie - oplossing is het standaard spel, alsmede valse tegenstelling creeeren oftewel kunstmatig groep A versus groep B opzetten
Open de ogen en zie waar we naartoe worden gestuurd, het is allemaal niet toevallig en ook zeker geen natuurlijk verloop van alles.
Marinus Calamari
Marinus Calamari - 13 dagen geleden
Gristengekkie Grapperhaus maak wel een uitzondering voor zijn medegelovigen, zodat die nog gewoon lekker kunnen samenkomen in hun haatclubjes. Want je religieuze waanideeën in groepsverband beleven, is belangrijker dan de volksgezondheid, aldus Gristengekkie Grapperhaus.
paarden liefde
paarden liefde - 13 dagen geleden
Waarom bleven de grenzen over?!
Een machtig en goed geïnformeerd meneertje als RUTTE heeft bewust risico's genomen !!!
DOOD DOOR SCHULD RUTTE 3 ??!!
Game Addictgonewild
Game Addictgonewild - 13 dagen geleden
t meest dodelijke aan t corona virus is dat die zwabber rutte continue uit zn nek lult. sorry maar voor zn beleid heb ik nul respect. Handelde veel te laat en probeert de mensen nu de les te lezen. hypocriet
Game Addictgonewild
Game Addictgonewild - 13 dagen geleden
die dame op de achtergrond speelt guitar hero
Peaky Blinders
Peaky Blinders - 13 dagen geleden
het kabinet dit dan weer dat... pfffff
war video’s
war video’s - 13 dagen geleden
when she said : 🙌👏👋... i felt that
pheniks0
pheniks0 - 13 dagen geleden
kan er ook iemand anders deze pers dingen doen ? kan namelijk die smerige k....rkop van rutte niet meer aan
Ultimate Man
Ultimate Man - 13 dagen geleden
Wat een stelletje idioten! Ik schaam me dood. Is dit wat ze voorstellen, hebben deze mensen zelfs een brein om even na te denken???
Triest, heel veel Nederlanders zullen dood gaan. Rutte en de team die hij heeft gekozen is aansprakelijk voor alle doden die er zullen vallen.
Al dat idee om patiënten met de Chinese griep te verspreiden in elke ziekenhuis is zoooooooooo dom, daar juist zijn alle de zwakste mensen van onze maatschappij en meneer Rutte wil deze gevaarlijke ziekte verspreiden in alle ziekenhuizen in Nederland, het lijk wel alsof ze willen dat mensen dood gaan aan die Chinese griep.
Mmmm, heel vreemd dit allemaal. Brabant moet op lockdown, sowieso. Gewoon vragen aan iedereen om zich aan te melden als ze bepaalde symptomen hebben zodat we sneller de echte zieken kunnen testen en deze in quarantaine brengen, met een app is dat zo gedaan en gemaakt. En ook een andere App maken voor degene die wel de ziekte hebben waar dus er wordt aan hun gevraagd om samen te werken zodat ze de verspreiding niet makkelijker maken, en wat doet deze App, een quarantaine zone creëren, het geeft niet aan waar je bent maar als je je quarantaine zone heeft over getreden en door middel van bemiddelen en waarschuwing door de App kan men weten wat te doen en andere instanties kunnen dan beter ingrijpen geleidelijk aanhangende van de situatie.
Ook het ombouwen van lege ruimtes, er zijn honderden lege warehousen in Brabant die leeg staan dat zijn de perfecte plekken om quarantaine ruimtes te waarborgen, ze zijn altijd vaak geïsoleerd van de bevolking in vrije staande plaatsen waar weinig mensen gaan en juist zijn gemaakt om snel om te bouwen in werk ruimtes. Een hotel is hartstikke dom en gevaarlijk want meestal dan zitten midden in de stad of de drukste plekken van de stad. DOM DOM DOM DOM DOM! Ik dacht Rutte veel slimmer te zijn met zijn gigantische hoofd. Dit zal veel Nederlanders in gevaar brengen aangezien er is ook niet echt een lockdown dus mensen met de ziekte kunnen gewoon vrij rondlopen en andere mensen besmetten met de Chinese griep.
Ik denk dat veel mensen naar de gevangenis zullen belanden naar deze Chinese griep crisis.
Ingrid Looze
Ingrid Looze - 13 dagen geleden
Jensen voor het nodige tegenwicht.
Von Huyzen
Von Huyzen - 13 dagen geleden
We pakken je vrijheid en je geld!
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
ik begrijp het ook, maar ga soms wel naar buiten, ik ben niet onkwetsbaar, dat zal ik nooit zeggen, maar er gaat al bijna niemand meer naar buiten, ik let echt wel op, het word steeds erger, ik weiger hier aan mee te doen, krijg ik nu een boete?!?! word ik aan -banden gelegd, dat zal lekker worden
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
this wil go dirty
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
quite intelligent here
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
5 dagen later, en ik ga goed, fuck dat
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
werknemer bij Cordaan, was geinfecteerd hoogst waarschijnlijk, maar moest van zijn leiding gevende gaan werken gewoon, ik kwam ook in contact ergens later met die begeleider. kwam even op bezoek, ken je dat. leiding gevende zit trouwens thuis met al hun collega's, geloof je dit zelf nog. Want jij gaat werken :P
Adam Geddon
Adam Geddon - 13 dagen geleden
ik zou al gaan praten, en ga het ook doen
J Ottink
J Ottink - 13 dagen geleden
Ik beelden naar veronica inside kan rene van der gijp moet lachen
Soulkeeper
Soulkeeper - 14 dagen geleden
hun moeten vast gebonden worden en heel Nederland moet in hun mond spugen
Prophedeus
Prophedeus - 14 dagen geleden
Ik ben benieuwd wat de politiek hier uiteindelijk allemaal mee bereikt en gained. Ik vertrouw dit hele verhaal nog steeds voor geen meter. Wanneer deze facade eindelijk achter de rug is. Ik ben het al meer dan beu.
Serko Kaya
Serko Kaya - 14 dagen geleden
bro ik ga gewoon naaar feestjes die virus is er of al of is al te laat komt nederland nu pas met maatregelen too late too little doei
Serko Kaya
Serko Kaya - 14 dagen geleden
in zoeen situatie denkt nederlands nog steeds aan belastinggeld(boetes) man man man het draait allemaal om geld he , volksgezondheid ze geven dr geen moer om
Jonathan van den Akker
Jonathan van den Akker - 14 dagen geleden
Ik wens het kabinet veel succes met Friesland in een lockdown zetten. Dit is precies waarom we niet lid van Nederland willen zijn, kijk wat voor bullshit ze verkondigen
J Ottink
J Ottink - 14 dagen geleden
opa
J Ottink
J Ottink - 14 dagen geleden
huub stevens wat vind mister grapperhaus een vuile kootzak
Doris Great
Doris Great - 14 dagen geleden
Stay safe 💕
Rob zen
Rob zen - 14 dagen geleden
that is the intention .
mark rutten does not care about the netherlands.
he is spirit dead and does not know what it does. and everyone jumps wit him.
they are still taking the euro to.
then you can only pin and then the banks close.
everything that is happening now. they use the virus as an excuse.
no one cares no one does what they are in charge of you.
you may not be in groups on the street but the police?
two man ? three man ? ore more ...
is the beginning of a global world war.
and it doesn't matter if you die from cancer or other diseases.
coronavirus is put in your death deeds.
to scare everyone.
clobelists have not won , so continue with the virus.
Europe has fallen, now borders are suddenly closed.
is good ! dis what we still want , baye brussels is a Nexsit we are out .
they use the virus against us as a weapon.
if this virus is there then the government wanted it.
all at once you hear nothing more about climate. this is what is now going behind your back while immigration continues. the media is lying and not telling Julie everything.

the Kams a wore no worry !
Mathijs Beenhakker
Mathijs Beenhakker - 14 dagen geleden
houdt anderhalve meter afstand ZEGGEN DE DEBIELTJES!!!.....Neill deGrasse Tyson....We ademen bij elke ademhaling de adem van iedereen die ooit geleefd in....er is namelijk te weinig zuurstof en filters om onze uitademhaling ooit nog te filteren....Mensen gebruik je gezonde verstand dit is een test hoe ze onze "Vrijheden" kunnen afnemen.....WELKOM IN NOORD KOREA WELKOM IN DE DICTATUUR
Dilan Anderegg
Dilan Anderegg - 14 dagen geleden
34:14 kijk naar die doventolk
differently different
differently different - 14 dagen geleden
Ik ging naar de Lidl en er stond een jonge medewerkster muntjes te geven voor de winkelwagens omdat je alleen daarmee naar binnen mag. Ze zei dat er heel veel mensen elke dag komen en 1 of 2 dingen kopen en in die zaak rondhangen. Zegt ze, het zijn voornamelijk die ouwetjes die dat doen terwijl ze verhoogd risico lopen.
Toen ik bij de kassa stond haalde ze een omaatje terug naar de ingang omdat die er probeerde in te piepen zonder karretje. Ik heb haast niks nodig zei ze. Even later een oudere man die ook geen karretje wilde . Ik kom alleen champignons halen en wilde toch zonder karretje naar binnen. Ging niet door dus.
Even later hoorde ik die medewerkster die buiten bij de karren stond naar binnen roepen: bel de politie daar aan de overkant staan ze gewoon met zn zevenen vlak bij elkaar met elkaar te kletsen.
Ze werd er radeloos van.
connected online
connected online - 14 dagen geleden
Made in China by batman
TalonNL999
TalonNL999 - 14 dagen geleden
Wat een achternaam... die man is geen lolbroek, da's een echte grapperhaus, daar kan je mee lachen!!!
Anissa Lopez
Anissa Lopez - 14 dagen geleden
Zet deze pers aub in lock-down tjeempie!!!! constant herhaalende vragen!!! vragen die geen enkel nut bevatten! Werk gewoon mee aub!!!! houd die afstand, je hoeft niet naar buiten als het niet nodig is en feestjes zijn momenteel nu al helemaal niet aan de orde! als we willen dat deze epedemi geremd word hebben wij als samenleving de verplichting om hieraan mee te werken!!! Het ligt geheel aan jezelf! We zullen allemaal een beetje moeten inleveren als het tot beweegvrijheid komt want het is nu even niet anders punt!!! Besef dat gewoon!!! Ik vind het goed verwoord!!! intelligente lock-down!!! En vanaf deze tijd gaan we per dag bekijken hoe het allemaal in z'n werk zal gaan... stay care!!!
differently different
differently different - 14 dagen geleden
Nu 25 maart, 2 dagen na extra maatregelen. Deze werken dus averechts. Iedereen heeft op een net zo'n intelligente wijze nagedacht als dat de maatregelen intelligent zijn bedacht.
Max 3 personen: ok
1,5 meter: soms
Advies, ga niet naar buiten: bekijk t maar.
Dus het barst van de mensen buiten. Net als normaal meestal 1, 2 of 3 mensen bij elkaar.
Grotere groepen zie je niet heelveel.
Dus ja, mensen zijn niet strafbaar.
Top mensen!
differently different
differently different - 14 dagen geleden
25 maart. Ik ging naar de Lidl en er stond een jonge medewerkster muntjes te geven voor de winkelwagens omdat je alleen daarmee naar binnen mag. Ze zei dat er heel veel mensen elke dag komen en 1 of 2 dingen kopen en in die zaak rondhangen. Zegt ze, het zijn voornamelijk die ouwetjes die dat doen terwijl ze verhoogd risico lopen. Toen ik bij de kassa stond haalde ze een omaatje terug naar de ingang omdat die er probeerde in te piepen zonder karretje. Ik heb haast niks nodig zei ze. Even later een oudere man die ook geen karretje wilde . Ik kom alleen champignons halen zei hij en wilde toch zonder karretje naar binnen. Ging niet door dus. Even later hoorde ik die medewerkster die buiten bij de karren stond naar binnen roepen: bel de politie daar aan de overkant staan ze gewoon met zn zevenen dicht met elkaar te kletsen. Ze werd er radeloos van.
Engelbert Vincent
Engelbert Vincent - 14 dagen geleden
Minister Grappenhuis waarom in gods name is Schipol nog voor passegiers open zijn?. Vliegtverkeer is een ernstig tranmissie route.
Pedro Tedro
Pedro Tedro - 14 dagen geleden
6 april is vroeg om mensen naar buiten laten gaan enso. het moet langer.
Pedro Tedro
Pedro Tedro - 14 dagen geleden
All winkels en zaken moeten dicht. Tot 2021. Jullie mensheid zijn nog dommer dan ik d8.
Wapperd
Wapperd - 14 dagen geleden
Femke 040
Femke 040 - 14 dagen geleden
EN 5-G GEWOON WEL DOOR LATEN GAAN??
Volgende